BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Ungeenheden Gladsaxe søger dygtig og engageret hjemmevejleder til unge med handicaps og psykosociale udfordringer
Kan du se dig selv i funktionen som hjemmevejleder for unge med psykosociale udfordringer og forskellige handicaps, hvor du i tæt samarbejde med myndighedssagsbehandlere sikrer den bedste indsats for unge i Gladsaxe?
Det bliver din opgave
Din opgave vil bestå af at yde hjemmevejledning til unge i aldersgruppen 18-30 år som er bevilliget støtte efter servicelovens voksenbestemmelser. Antallet af de bevilligede støttetimer til de unge er forskelligt, og du vil have borgerrettede timer svarende til 26 timer pr. uge.
Vi arbejder med hjemmevejledning inden for servicelovens §82b samt §85.
Formålet med støtten er at styrke den unges egne muligheder for at udvikle sig og udnytte sine potentialer i det omfang, det er muligt. Indsatserne skal understøtte borgernes muligheder for at fastholde og udvikle egne ressourcer, fremme en øget selvstændighed, forbedre den enkeltes sociale og personlige kompetencer samt fremme inklusion i samfundet, såsom tilknytning til uddannelse eller arbejdsmarkedet.
Din opgave bliver at yde den rette støtte til borgeren og sørge for, at der skabes progression i forløbet. Herudover sørge for at inkludere alternative muligheder indenfor Ungeenhedens rammer, gennem andre samarbejdspartnere eller frivillige tilbud. Som hjemmevejleder løser du opgaverne sammen med borgerne enten i borgerens eget hjem, eller der hvor borgeren har behovet for støtten.
Du arbejder ud fra de mål og delmål som du, borger og myndighedssagsbehandler har fastsat og ud fra en recovery- og rehabiliterende tilgang.
Du arbejder selvstændigt
Din arbejdstid er fleksibel mellem kl. 8.00-17.00. Du planlægger selv din tid og fordeler din tid på borgerne i forhold til de bevilgede timer. Du trives i at have en udekørende funktion, hvor støtten som udgangspunkt tilbydes der, hvor det giver mening for borgeren – som udgangspunkt i eget hjem. Vi cykler rundt til borgerne.
Din profil
- Du er uddannet pædagog eller har anden socialfaglig baggrund
- Du har erfaring med relationsarbejde og har viden om forskellige diagnoser herunder særligt autisme
- Du formår at inddrage den unge og sammen skabe overblik og fastholdelse i arbejdet med de fastsatte mål og delmål
- Du arbejder motiverende med henblik på, at den unge tager imod støtten
- Du er god til at arbejde selvstændigt i en hverdag hvor du er meget udekørende og med stor fleksibilitet, men er samtidig indstillet på at bidrage og løfte sammen i teamet
- Du er skriftlig stærk og ser vigtigheden i at dokumentere godt og korrekt – notater og skriftlige statusudtalelser udarbejdes af hensyn til borgerens retssikkerhed og til brug for myndighedssagsbehandlernes socialfaglige vurderinger af borgernes støttebehov.
- Kendskab til systemet Nexus er en fordel men ikke et krav – så længe du har lyst til og er engageret i at lære det
Det bliver du en del af
- Et fantastisk team bestående af 4 (5 inklusiv dig) hvor fagligheden er i top og hvor vi vægter tryghed og godt humør
- Et team hvor vi hele tiden arbejder på at tilegne os ny viden, sparre med hinanden og på tværs i hele enheden
- Et meget tæt samarbejde med myndighedssagsbehandlerne i Handicapteamet hvor vi har fælles teammøde hver anden uge
- I Ungeenheden har du alle relevante fagpersoner som dine kollegaer – det vil sige, at du arbejder tæt sammen med myndighed inden for serviceloven og beskæftigelseslovgivningen, derudover har vi også vores aktiveringstilbud, Psykologisk Ungerådgivning samt uddannelsesvejledning tilknyttet hvilket giver god mulighed for en helhedsorienteret og tværgående indsats
- Supervision i teamet hver 6. uge
- En arbejdsplads hvor vi vægter et godt arbejdsmiljø og psykologisk tryghed
Løn og ansættelsesforhold
Der er tale om en fast stilling på 37 timer ugentligt.
Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.
Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte teamleder Stine Hamouti Baden-Jensen på telefon 21 16 47 18.
Ansøgningsfrist
Tirsdag den 17. oktober klokken 12.00
Samtaler forventes afholdt fredag den 20. oktober
Ansættelse er hurtigst muligt eller fra 1. december 2023.
Ungeenheden
I Ungeenheden er der i alt 90 medarbejdere og enheden er placeret i Beskæftigelses- og Socialafdelingen i Gladsaxe Kommune. Vi arbejder med unge ud fra et fælles mål om at hjælpe dem i uddannelse eller arbejde og støtte dem i at leve et selvstændigt liv.
Beskæftigelses- og Socialafdelingen arbejder rehabiliterende og recovery-orienteret og har fokus på borgerinddragelse. Vi er ambitiøse og optagede af, hvordan vi hele tiden kan blive bedre til gavn for borgerne. Vi arbejder på tværs af faggrupper og teams internt i Ungeenheden og i hele Beskæftigelses- og Socialafdelingen.
Værdierne "Ordentlig, Fælles og Faglig" er vores DNA, og de gælder i hele afdelingen, uanset hvor du er ansat. Ordentlig, fælles og faglig er måden, hvorpå vi møder og samarbejder med borgere, virksomheder, ledere og medarbejdere.
Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.
I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.
Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Gladsaxe Kommune
-Virksomheden tilbyder:
Fastansættelse: fuldtid
-Arbejdsgiver:
Gladsaxe Kommune, Rådhus Alle, 2860 Søborg
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 17-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5917832