Økonomimedarbejder til Bygningsstyrelsens Center for Facility Management

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

- Forlænget ansøgningsfrist

Er økonomistyring og økonomiske processer lige dig? Og har du lyst til at varetage en rolle, hvor du kommer i tæt dialog med statslige institutioner, kontraktansvarlige kollegaer og leverandører? Så er du måske vores nye kollega!

I forbindelse med udrulning af næste fase af Statens Facility Management udvider vi med en ny stor kundegruppe, og vi har derfor brug for en kollega til vores økonomistyrings team.

I stillingen bliver du en del af Center for Facility Management (CFM), som er organiseret i tre afdelinger, der er bygget op omkring hver deres fokusområde; Daglig Drift med ansvar for alle daglige driftsopgaver rundt i hele Danmark. Bygninger og Energi, der som hovedopgave gennemfører bygningssyn samt planlægger og udfører alle løbende vedligeholdelsesopgaver på statens ejendomme samt Styring og Udvikling, der har en række specialiserede styrings- og supportfunktioner i 3 teams; Data og Analyse, Udvikling samt Kontrakt- og Økonomistyring på tværs af CFM. Du bliver en del af en økonomistyringsgruppe, der allerede består af fire økonomimedarbejdere. Teamet varetager økonomisk styring i hele centeret.

Med en stor ejendomsportefølje og mange kunder er der årligt rigtig mange transaktioner, hvorfor det er vigtigt, at disse sker i henhold til aftalerne med vores leverandører og i gode og transparente interne processer. Vi arbejder dedikeret med fokus på at sikre kvalitet, kundetilfredshed og effektivitet i alle vores løsninger inden for Facility Management, hvorfor du bliver en del af et stærkt tværfagligt arbejdsfælleskab.

Dine opgaver
Som økonomimedarbejder kommer du til at have en stor kontaktflade til både vores kunder i de statslige institutioner, de daglige driftsansvarlige, kontraktansvarlige og Bygningsstyrelsens leverandører ved tilrettelæggelse af processer, ved kvalitetssikring og i dialogen med kunderne om spørgsmål til vores faktura. Derfor har du også en vigtig rolle ift. at sikre, at kunderne har tillid til, at de fakturaer de modtager er korrekte, og at tvister om fakturaer og tilbageløb med både kunder og leverandører minimeres.

Nogle af de konkrete opgaver, som du vil komme til at arbejde med omhandler:

  • Løbende månedlig fakturering og afstemning af abonnementsydelser og engangsreguleringer
  • Kvalitetssikring af faktura for bestillings- og tilkøbsydelser rekvireret af kunder
  • Opfølgning på udestående fakturaer og afklaringssager, herunder dialog med kunderne om forståelse af deres faktura og underliggende bilag
  • Levere forbrugsanalyser samt prognoser inden for de områder du får ansvaret for
  • I samarbejde med kollegaer og leverandører optimere processer og redskaber for at forebygge fejl og afvigelser
Dine kvalifikationer og kompetencer
Vi forestiller os, at du har en kontoruddannelse i offentlig administration eller økonomi eller en lignende uddannelse inden for økonomi. Du kan have et par års erfaring med økonomistyring fra en lignende stilling, eller du kan netop have færdiggjort dit studie og være klar til at starte din karriere hos os.

Derudover forventer vi, at du:

  • er struktureret og detaljeorienteret - du elsker kort sagt, når tingene passer
  • tager ansvar for egne opgaver og hjælper andre i teamet, hvis de har brug for en ekstra hånd
  • kan arbejde både selvstændigt og i samarbejde med kollegaer
  • kan kommunikere klart og tydeligt både mundtligt og skriftligt
Vi antager, at du er vant til at arbejde i Microsoft Office. Kendskab til Navision Stat, Indfak og Atrium er en fordel, men det er ikke et krav.

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår sker efter relevant overenskomst. Bygningsstyrelsen er en styrelse under Transportministeriet, og dit ansættelsesområde vil derfor være ministeriet med de til enhver tid tilhørende styrelser. Dit arbejdssted er Carsten Niebuhrs Gade 43 i København.

I Bygningsstyrelsen arbejder vi aktivitetsbaseret. Vi har valgt den aktivitetsbaserede indretning og en positiv tilgang til delvis hjemmearbejde, fordi vi ønsker at styrke vores samarbejde og videndeling, skabe bedre mulighed for fordybelse samt understøtte et godt arbejdsmiljø med høj trivsel og fleksibilitet i hverdagen. Du kan læse mere om det HER.

Ansøgning og kontakt
Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte teamleder Jesper Jørgensen på telefon 41701190 eller på mail JESJE@bygst.dk.

Passer profilen på dig, hører vi meget gerne fra dig. Send os din ansøgning, CV og eksamenspapirer senest d. 15. juni 2023. Du søger stillingen HER og modtager en kvittering, når vi har modtaget din ansøgning. Vi læser ansøgningerne løbende og forventer at afholde samtaler i uge 24 og 25. Stillingen er med tiltrædelse d. 1. august 2023.

Om Bygningsstyrelsen
Bygningsstyrelsen er en ejendomsvirksomhed og bygherre for staten og universiteterne. Vi har ansvar for at levere attraktive, bæredygtige og veldrevne arbejdspladser, så vores kunder – universiteterne, politiet, domstolene og centraladministrationen – kan koncentrere sig om kerneopgaverne. Vil du læse mere om, hvem vi er og hvad vi gør, kan du gøre det HER og du kan ligeledes læse om vores medarbejderes karrierehistorier HER.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gladsaxe Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Bygningsstyrelsen, Carsten Niebuhrs Gade 43, 1577 København V

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5001&ProjectId=169158&DepartmentId=7832&MediaId=338&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5836676

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet