Arabisk kyndig sproglig bearbejder søges til PET's kontraterrorafdeling

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Søborg, Politiets Efterretningstjeneste

Vil du bruge dine kompetencer, hvor de gør en forskel? Kan du se dig selv være med til at beskytte Danmark mod udefrakommende trusler og værne om nationens sikkerhed? Og vil du være med til at understøtte PET’s indsats mod terror? Så er du måske vores nye sproglige bearbejder i kontraterrorafdelingen.


Om jobbet
Kontraterrorafdelingen søger arabisk kyndige sproglige bearbejdere med kulturforståelse. Vi lægger vægt på dine analytiske kompetencer, og at du behersker det arabiske sprog på modersmålsniveau. Truslen fra militante islamister er alvorlig og i PET’s Center for Kontraterror indhenter, analyserer og formidler vi oplysninger om trusler mod Danmark og danske interesser.

Vi tilbyder dig en række spændende opgaver i understøttelse af kontraterrorindsatsen. Du vil arbejde tæt sammen med efterforskere og analytikere i teams, hvor dine primære opgaver vil indeholde sproglig og bearbejdningsmæssig understøttelse af komplekse efterretningsoperationer, der retter sig mod grupper, netværk og enkeltpersoner, som mistænkes for at udgøre en sikkerhedsrisiko mod Danmark, danske personer eller danske interesser i udlandet.

Endelig tilbyder vi et fællesskab med mange forskellige fagligheder, som hver dag arbejder for at sikre Danmarks og Rigsfællesskabets sikkerhed. Du får en masse dygtige kollegaer, der vil se frem til at samarbejde med dig og skubbe til din udvikling, ligesom de forventer, at du gør det samme ved dem. I PET investerer vi i at udvikle og dygtiggøre vores medarbejdere.

Om dig

Du besidder et stort drive og har gode samarbejdsevner som gør, at du trives i at samarbejde med andre fagligheder.
Det er en forudsætning, at du behersker arabisk på et meget højt niveau både skriftligt og mundtligt, samt at du har en vis forståelse for arabisk kultur. Du er endvidere god til at formulere dig skriftligt på dansk. Du arbejder selvstændigt og er fleksibel, når det gælder typen af arbejdsopgaver samt skiftende arbejdstider.

Du har en akademisk uddannelse, er sprogofficer eller lignende og det er en fordel hvis du har erfaring med efterretningsanalyse og efterretningsmetode.

Du evner at lære nye IT-systemer og benytte disse i dit daglige arbejde.
Du vil indgå i et team, som arbejder analytisk, struktureret og selvstændigt mod definerede mål. Fokus på detaljer og en struktureret tilgang til arbejdsopgaver er nødvendig i arbejdet.
Vi byder din dedikation, din idérigdom og dine gode samarbejdsevner velkommen. Du skal også bruge din gode dømmekraft til at træffe de rette valg og være robust, når vilkårene omkring dig ændres. PET er en aktiv del af samfundet, hvorfor din nysgerrighed på omverden og nye opgaver er gode forudsætninger for at lykkes. Fastholder du samtidig en positiv tilgang, ser muligheder og hurtigt gennemskuer nyt, så falder du helt sikkert godt til.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingerne ønskes besat hurtigst muligt.

Dit arbejdssted bliver Klausdalsbrovej 1 i Søborg, tæt på offentlig transport. Vi har eget fitnesscenter og en aktiv personaleforening. Vi har ydermere flextid, betalt frokostpause og et godt fokus på work-life-balance. Vær opmærksom på, at hjemmearbejde i udgangspunktet ikke er muligt.

Har du en akademisk baggrund, bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

Et ansættelsesforhold i PET behandles med fortrolighed, hvilket ansøger skal være opmærksom på i forbindelse med ansøgnings- og ansættelsesprocessen. Det betyder, at ligesom vi ikke fortæller nogen, at du har søgt en stilling hos os, bedes du tilsvarende ikke dele denne oplysning med nogen.

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte HR på mail
hr-rekruttering@politi.dk. Du kan også finde mere information om PET på vores hjemmeside www.pet.dk og om politiet generelt på ww.jobipolitiet.dk.

Vi forventer at afholde samtaler i starten af august.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores
rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil.

Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger.

Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade eventuelt
eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Alle interesserede uanset alder, køn, religion og etniske tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen

Ansøgningsfrist: 7. juli 2024

Som Danmarks efterretnings- og sikkerhedstjeneste er det PET’s opgave at forebygge, efterforske og modvirke trusler mod friheden, demokratiet og sikkerheden i det danske samfund. Det gælder såvel trusler i Danmark som trusler, der er rettet mod Rigsfællesskabet eller mod danskere og danske interesser i udlandet. Vi arbejder for dig – vil du arbejde for os?

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gladsaxe Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Politiets Efterretningstjeneste, Klausdalsbrovej, 2860 Søborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 07-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6070754

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet