Bliv del af et dedikeret HR-team som People & Culture Consultant hos ISS Danmark

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Ansøgningsfrist: 15. december 2023

 

Vil du bidrage til at skabe transparente og effektive HR-processer for vores medarbejdere, ledere og kollegaer inden for medarbejderlivscyklussen? Har du kendskab til at udarbejde ansættelseskontrakter og tillæg, eller motiveres du af at facilitere jobmesser og rekrutteringsevents? Så er du måske vores kommende People & Culture Consultant til vores danske hovedkontor i Søborg.


Som led i vores OneISS strategi arbejder ISS på at styrke vores position som den både danske og globalt førende leverandør inden for facility management, ved at skærpe vores fokus på nøglesegmenter, accelerere teknologiinvesteringer og kontinuerligt udvikle vores globale driftsmodel.


Strategisk people-agenda i en global virksomhed

Du vil blive en del af vores People Operations team bestående af 10 passioneret og dygtige kollegaer, som indgår i den samlede HR-afdeling, People & Culture, på cirka 40 medarbejdere. Du får derfor et stort HR-netværk med rig mulighed for både faglig og strategisk sparring samt masser af godt humør.

 

I teamet er det altafgørende, at du er samarbejdsvillig, imødekommende og deler gavmildt ud af din faglighed, hvortil du er nysgerrig efter, hvad andre kan bidrage med i de mange forskellige HR-opgaver og projekter i hverdagen. Sammen er vi nemlig ansvarlige for at støtte og supportere vores ledere og medarbejdere på alle niveauer i organisationen og på næsten alle HR-aspekter.

 

Dine arbejdsopgaver

Som vores nye People & Culture Consultant bliver din fornemmeste opgave at administrere oprettelsen af medarbejdere i vores people-systemer, udarbejde ansættelseskontrakter til vores funktionæransatte samt udforme tillægsbreve, når der sker ændringer i medarbejderes ansættelsesforhold. Derudover vil du blive involveret i og ansvarlig for én eller flere af vores HR-processer, der understøtter en positiv udvikling hos vores kollegaer og ledere, således deres hverdag bliver nemmere. Dette kan være processer inden for rekruttering, on-/offboarding, samarbejde med CSR-aktører og andre HR-projekter.

 

Hos ISS Danmark rekrutterer vi kontinuerligt nye talenter, hvorfor du også vil deltage i udformningen og publiceringen af stillingsannoncer samt håndtere skriftlige afslag til ansøgere og kandidater. Da People Operations er en central supportafdeling, tager vi os af mange andre opgaver, hvorfor du skal forvente en alsidig dagligdag med spændende udfordringer og ad-hoc projekter på tværs af HR og andre funktioner.

 

Detaljeorienteret HR-profil med stort servicegen

For at lykkedes i stillingen som People & Culture Consultant ser vi gerne, at du har en relevant uddannelse inden for HR, kontor, service eller lignende. Derudover har du også et par års erfaring med kontorarbejde, eventuelt fra en lignende rolle i en større organisation.

 

Det vigtigste er dog, at du er løsningsorienteret, samarbejdsvillig og serviceminded, når du skal løse opgaver for lederne i driften og i samspil med dine andre kollegaer. Dit fokus er at gøre hverdagen lettere for lederne og få people-processerne til at spille, så lederne kan koncentrere sig om at være en god leder for deres medarbejdere. Hertil er det vigtigt, at du er forretningsfokuseret, når du skal udforme og optimere vores administrative HR-processer, som spiller ind i hele medarbejdslivscyklussen.

 

Du skal også håndtere vigtig og personfølsom data, kontrakter og tillæg, hvorfor det er essentielt, at du er detaljeorienteret i dit daglige arbejde. Idet du bliver en del af et centralt supportteam i en stor facility management virksomhed, er det også en fordel, at du er relationsskabende og skaber tillid blandt de ledere og medarbejdere, som du kontinuerligt har sparring med. Denne evne til at kommunikere og skabe vedvarende relationer på, sikrer, at lederne føler sig trygge i vores HR-processer.

 

Lyder dette som drømmejobbet for dig?

Bliv en del af en global virksomhed og verdens førende udbyder af facility services. Hos ISS får du 350.000 kolleger globalt og 6.000 i Danmark, som er eksperter inden for facility management, ledelse, catering, technical services, cleaning og support services. Nøgleordet, der binder os sammen, er service, hvor vi fokuserer på at levere de bedste facility services og skabe den arbejdsplads, som vores kunder drømmer om. Vi stræber efter at være et sted, hvor alle føler sig hørte, værdsatte og respekteret, som de er. Diversitet og inklusion har altid været en del af vores DNA, og vores mangfoldige medarbejderstab har spillet en afgørende rolle i at fremme vores innovation, virksomhedskultur og økonomiske vækst.


Vi tilbyder dig en interessant og udfordrende stilling, dygtige og ambitiøse kolleger samt spændende karriere- og udviklingsmuligheder, både i din egen stilling og i nye jobs på tværs af organisationen.


Vi tilbyder et godt og sikkert arbejdsmiljø, engageret ledelse, høj faglighed og en uformel kultur med humor, åbenhed og plads til et godt grin.


Lønpakken indeholder pensionsordning, sundhedsforsikring, feriefridage og andre fordele. Derudover får du en række personalegoder i form af rabatordninger, feriehusprogram i Danmark og udlandet, kunstforening og diverse sociale arrangementer.

 

Ansøgning

Lyder dette som en spændende rolle for dig, skal du uploade din ansøgning, CV og andre relevante dokumenter senest den 15. december 2023. Vi afholder samtaler løbende, så send din ansøgning i dag frem for i morgen – det kan være dig, vi leder efter.


Vi har fokus på at afvikle en inkluderende og retfærdig rekrutteringsproces og lige muligheder for alle kandidater. Hvis du har spørgsmål til stillingen eller har brug for assistance i rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte Senior Manager People Operations, Karin Bennike Christensen, på tlf: +45 30 46 58 21.


Vi ser frem til at høre fra dig!


Følg ISS Facility Services Danmark på LinkedInInstagram og Facebook, hvis du vil vide mere om vores arbejdskultur og få notifikationer om fremtidige jobmuligheder.


#APlaceToBeYou
dk.issworld.com 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gladsaxe Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

ISS Facility Services, Gyngemose Parkvej, 2860 Søborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5955374

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet