Brænder du for at lave den bedste frokostordning i København

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Brænder du for at lave den bedste frokostordning i København, og samtidig kan lide at have mange bolde i luften? Så er det dig vi leder efter.

 

Om os

Vi har lavet frokostordninger siden 2009, og vi har gjort os umage hver dag! Køkkenet blev startet af Mads Stærfeldt, og han er stadig den, der kører køkkenet. Vi har vækstet hvert år, og sidste år er alle tidligere rekorder slået.

 

Dagligt sender vi mellem 700 og 1300 kuverter ud af døren. Det varierer meget, da vi udover vores faste kunder ofte har flere filmproduktioner kørerende, som vi leverer til, og antallet der er meget varierende, så nogle dage har vi lidt mere end vanvittigt travlt.

 

Vi prioriterer råvarer, der er lokale, danske eller europæiske, vi ønsker ikke, at råvarer skal transporteres den halve klode rundt, før de lander i vores køkken. Vores fokus er at få det allerbedste ud af årstidens råvarer, og ikke mindst vegetarisk, som vi har arbejdet med siden vi startede i 2009. Uanset om vores kunder spiser kød, vegetarisk eller noget helt andet, så skal maden have smag, og det skal være en oplevelse at spise.

 

Hver dag har vi fokus på madspild, bæredygtighed og begrænsning af Co2.

 

 

Jobbet

Din dag vil kræve, at du har overblik til både at være i køkkenet, lede- og fordele, samtidig med at der kan ske uforudset ting som en ovn der står af eller en bil, der ikke vil starte. Det hele skal håndteres i en form, så kunden får den bedste frokost til tiden, og både kunden og dine kollegaer i køkkenet oplever dagen som en succes.

 

Du vil være en del af den ugentlige menuplanlægning og varebestilling, derfor skal du også kunne håndtere og arbejde efter budgetter fra dag til dag.

 

Vi har altid lukket 3 uger om sommeren, alle weekender, mellem jul og nytår samt alle øvrige helligdage.

Til gengæld giver vi den max gas på hverdage fra tidlig morgen. Der vil forekomme eftermiddags og/eller aftenarbejde ved særlige arrangementer og events.

 

 

 

Hvem er du

 

  • Du er faglært kok
  • Du er mødestabil
  • Du har erfaring fra storkøkken
  • Du ønsker at være en af de bedste indenfor frokostbranchen
  • Du har et højt engagement, er struktureret og punktlig med alt hvad du laver, for alle skal have præcis, hvad de har bestilt.
  • Du er indstillet på at alle dage er forskellige, og at dagen hurtig kan ændre sig.
  • Du har en respektfuld omgangstone med både kollegaer og kunder
  • Du vil gå forrest i køkkenet og være et forbillede for resten af teamet
  • Du skal beherske dansk i både skrift og tale på højt nivaue

 

Vi tilbyder

  • En god og stabil arbejdsplads med mange år på bagen, og stadig i udvikling
  • Skønne og dygtige kollegaer
  • Gode udviklingsmuligheder og mulighed for at avancere
  • Løn efter kvalifikationer
  • Mulighed for pension og sundhedsforsikring
  • For den rette vil der være mulighed for overskudsdeling

 

 

Tiltrædelse   Hurtigst muligt

 

Vi holder løbende ansættelsessamtaler, da vi gerne venter på den helt rigtige, så tøv ikke med at kontakte os.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gladsaxe Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Frokost.menu ApS, Solnavej, 2860 Søborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5976581

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet