EAT-bodmedarbejdere til Københavns Kommune

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du interesseret i at arbejde med lækker økologisk mad som omdrejningspunkt i en EAT-bod?
Har du gode samarbejdsevner og motiveres i arbejdet med skolebørn?


Et stort jobmed få timer – bliv bodmedarbejder hos EAT
Måske er du et sted i livet, hvor du i forvejen har et deltidsjob i aftentimerne, er studerende, senior, selvstændig eller lignende, men mangler lidt arbejde i tidsrummet kl. 08-13.00. Så kan du måske være den rette kandidat for os, da EAT-boderne søger bodmedarbejdere, der kan starte den 7. august 2023.

Om arbejdet i en EAT-bod
Siden 2009 har EAT’s produktionskøkken i De Gamles By på Nørrebro lavet lækker mad fra bunden, som sendes ud til boderne på skolerne, hvor den færdigtilberedes og anrettes af EAT-bodmedarbejderne. Ude i boderne er det medarbejdernes ansvar at sørge for, at maden er indbydende, lavet færdig og leveret til tiden. Maden anrettes og klargøres i samarbejde mellem bodmedarbejder, et hold elever fra skolen og en anden medarbejder fra skolen. Som ansvarlig for EAT-boden skal du derfor først og fremmest være interesseret i at arbejde med mad. Du skal have erfaring med håndtering af fødevarer og gode samarbejdsevner, da din kontaktflade består af både skolebørn, lærere, skoleledelse, eksterne leverandører og supportteamet i EAT Skolemad. Du vil som regel tilbringe det meste af tiden i boden alene, og derfor er det også vigtigt, at du trives med at arbejde alene og selvstændigt og handler proaktivt, når der er behov for det. Du skal være med til at skabe en velfungerende EAT-ordning, hvor du tager ejerskab for din egen bod. Arbejdet udføres med stor grad af frihed under ansvar, og kræver en grad af selvdisciplin, da din nærmeste leder er placeret på en anden lokation. Derudover opfordrer vi til, at der skabes et godt samarbejde med dine kolleger på skolen, da boden er din primære arbejdsplads.

Hvor mangler vi dig?

1. Faste flyvere
To af vores fantastiske flyvere starter uddannelse til sommer, og derfor mangler vi nye og friske flyvere i vores team. Stillingerne er faste, 25 timer ugentligt.
Vagter tildeles om morgenen forud for dagens vagt. Som flyver vikardækker du i EAT-boderne (eller i vores storkøkken på Nørrebro) efter behov. Det er derfor meget vigtigt, at du trives i en omskiftelig hverdag, hvor du den ene dag laver EAT på Amager og den næste dag på Vesterbro. Det skal ligge dig naturlig at være udadvendt og opsøgende. Vi bestræber os på at give dig vagter, hvor du skal være flere dage det samme sted, men der er ingen garanti. Den daglige mødetid er i tidsrummet kl. 08-13.00.

2. Faste medarbejdere til forskellige skoler
Lige nu har vi flere muligheder for faste og tidsbegrænsede stillinger i vores EAT-boder. Timetallet er varierende alt efter hvilken EAT-bod, der er tale om. Men ligger mellem 22,5-25 timer ugentligt. Lige nu søger vi bl.a. medarbejdere til et barselsvikariat på Skolen Ved Sundet og til en tidsbegrænset stilling på Nørre Fælled Skole. Stillingerne ønskes besat den 7. august 2023.

3. Tilkaldevikarer, vikarer til EAT-boder og evt. storkøkken
Som tilkaldevikar er du timelønsansat. Vagter tildeles om morgenen forud for dagens vagt. Som tilkaldevikar vikardækker du i EAT-boderne (eller i vores storkøkken på Nørrebro) efter behov. Det er derfor meget vigtigt, at du trives i en omskiftelig hverdag, hvor du den ene dag laver EAT på Amager og den næste dag på Vesterbro.
Det ligger dig naturligt at være udadvendt og opsøgende. Vi bestræber os på at give dig vagter, hvor du skal være flere dage det samme sted, men der er ingen garanti. Som tilkaldevikar er du måske studerende eller på anden vis beskæftiget sådan, at det passer ind i dit liv at supplere med timer hos os.

Vi søger medarbejdere, som

  • kan trives i et deltidsjob
  • er mødestabile
  • har erfaring med håndtering af fødevarer
  • er proaktive og interesserede i at blive en naturlig del af både arbejdsfællesskabet i EAT og skolens dagligdag og personale
  • har sans for orden og organisering af arbejdsgange
  • kan bevare det gode overblik i et til tider travlt miljø
  • har en positiv indstilling og er løsningsorienterede i en omskiftelig hverdag
  • sætter pris på arbejdet med skolebørn og rummer et inkluderende børnesyn
I det daglige arbejde med EAT Skolemad, skal du

  • kunne læse og følge en guide samt drifts- og ovnmanual
  • have sans for den gode smag og madens udseende
  • kunne varetage ansvaret for egenkontrol, og enten have eller kan deltage i et kursus med certificeret hygiejnebevis som afslutning
  • have it-kendskab på almindeligt brugerniveau
  • være en aktiv deltager i udviklingen af en sund og livsglad madkultur
Mere om EAT Skolemad
EAT er mere end 'bare' mad. EAT er også et frokosttilbud, der sætter fokus på omsorg, mæthed, oplevelser, fællesskab og læring omkring måltidet. På den måde er EAT med til at danne grundlaget for en forbedret folkesundhed og for at skabe en ny madkultur, maddannelse og bæredygtighed.

EAT er Københavns skolemadskoncept under Børne- og Ungdomsforvaltningen. EAT sælges i dag på mere end 56 EAT-boder. Der produceres i alt ca. 6.000 portioner lækre frokostmåltider dagligt. Fremtidens produktion bliver forventeligt større, og i 2024 rykker vores produktionskøkken til et nyt og flot køkken. EAT er baseret på mindst 90 % økologi, er tilpasset de officielle ernæringsanbefalinger og er afstemt til børn i forhold til alder, smag og portionsstørrelse. EAT er samtidig udfordrende og maddannende ligesom vi arbejder med Københavns Kommunes mad- og måltidsstrategi.

EAT er en arbejdsplads i løbende udvikling. Der forekommer til tider travle og hektiske hverdage. Det er en stemningsfyldt arbejdsplads med stor faglighed og et uformelt og rart miljø, hvor det er sjovt at gå på arbejde. EAT er en arbejdsplads, der følger skolernes årsplan. Se EAT's præsentationsfilm her.

Løn- og ansættelsesforhold
Du bliver ansat og underlagt ledelsen i EAT på Edith Rodes Vej, men dit daglige mødested vil være i EAT-boden. Du bliver ansat efter overenskomst for ikke-faglærte køkkenmedhjælpere (FOA), hvor lønnen som udgangspunkt er på 149,83 kr. pr. time, men med mulighed for at søge om tillæg for evt. erfaring/relevant uddannelse eller lignende.
Du ansættes på skolebrøk, hvilket betyder, at du følger EAT Skolemads årskalender og arbejder 200 dage om året. For din løn betyder det helt konkret, at du arbejder 90,38 %, hvor en helårsansat arbejder 100 %. Din løn vil derfor blive reduceret med 9,62 % månedligt. På den måde sørges der for en ensartet løn for dig hver måned. Ved ansættelse skal der indhentes hygiejnebevis, børne- og straffeattest samt eventuelt uddannelsesbevis. Har du ikke hygiejnebevis skal dette tages under din oplæring i EAT.

Yderligere information
Har du spørgsmål til stillingerne, kan du kontakte teamleder Ulla Elmelund Rasmussen på 4029 6744 eller teamleder Inette Vintersfjord på 3059 6202 på hverdage i tidsrummet kl. 10-12.00.

Søg via linket senest tirsdag den 6. juni 2023
Vi holder samtaler i uge 24.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gladsaxe Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Københavns Kommune, Borups Allé 177, 2400 København NV

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 06-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1518&ProjectId=192164&DepartmentId=22201&MediaId=4780&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5838673

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet