Gladsaxe byder internationals velkommen med event og ny Facebook-gruppe

Foto: Gladsaxe Kommune.
dato

Welcome Event for Internationals og ny Facebook-gruppe lanceret i Gladsaxe

Gladsaxe Kommune har annonceret et Welcome Event for internationals, der bor og arbejder i kommunen. Eventet, som har til formål at give information om lokale fællesskaber, området, samt tips til livet i Gladsaxe, er planlagt til den 25. maj på Gladsaxe Rådhus. Gladsaxe Kommune står bag organisationen af dette initiativ, som vil være en gylden mulighed for internationals til at lære mere om deres nye hjem og oprette forbindelser indenfor lokalsamfundet. Deltagerne opfordres til at checke deres invitation og tilmelde sig senest den 20. maj på gladsaxe.dk/welcome.

Parallel med Welcome Event, er der også blevet etableret en ny Facebook-gruppe, 'Internationals living and working in Gladsaxe'. Formålet med gruppen er at tilbyde aktiviteter og støtte for internationals og fungere som et online fællesskabsrum, hvor folk kan mødes, dele erfaringer og få venner. Alle interesserede opfordres til at blive en del af denne gruppe for at forbinde sig med andre internationals i Gladsaxe-området.

Dette initiativ fra Gladsaxe Kommunes side viser en klar forpligtelse til at byde internationals velkommen og til at sikre, at de føler sig hjemme og integrerede i lokalsamfundet. Ved at støtte oprettelsen af nye fællesskaber og facilitere events, hvor folk kan mødes og udveksle oplevelser, tager Gladsaxe et vigtigt skridt mod at blive et endnu mere inkluderende samfund.

https://gladsaxe.dk/kommunen/kommunen/nyhedsarkiv/erhverv/welcome-event-for-internationals-living-and-working-in-gladsaxe

Kilde: Gladsaxe Kommune