Gladsaxe Iværksætternetværk åbner op for stærkt iværksætteri økosystem i lokalområdet

Foto: Gladsaxe Kommune.
dato

Gladsaxe Iværksætternetværk åbner nye muligheder for lokale iværksættere og soloselvstændige

Gladsaxe Iværksætternetværk har slået dørene op med det primære formål at skabe et stærkt fundament og tilbyde gode rammer for iværksættere og soloselvstændige inden for kommunens grænser. Netværket, som blev stiftet i 2023, har et klart sigte på at udvikle et blomstrende økosystem for iværksætteri, der kan imødekomme udfordringer på tværs af forskellige modenhedsniveauer hos lokale iværksættere.

Med regelmæssige møder cirka seks gange årligt tilbyder netværket en værdifuld platform, hvor medlemmer kan udveksle viden og styrke hinanden. Disse møder er designet til at være inklusive og åbne for iværksættere, uanset hvor de befinder sig i deres vækstrejse.

Næste netværksmøde er programsat til den 16. april fra kl. 16.30 til 19.00 og lover en oplagt mulighed for at netværke og dele erfaringer. Endvidere er der på agendaen en ‘Mini-pitch’ session planlagt med Knowledgeboard den 23. april, som tilbyder en platform for iværksættere til at præsentere deres ideer og projekter. Tilmeldingsfristen for denne session er den 17. april.

Interesserede iværksættere opfordres til at kontakte erhvervskonsulent Kirsten Voxtrup for at få mere information om netværket, der er dedikeret til at støtte op om lokalt iværksætteri uden nogen omkostninger for deltagerne.

Testimonials fra nuværende medlemmer som Tomas Vium, en lokal arkitekt, og Nina Amanda Hjort Jensen, understreger netværkets betydning. Vium fremhæver netværket som en inspirationskilde og en værdifuld ressource i udviklingen af sin virksomhed, mens Hjort Jensen taler om følelsen af tryghed, anerkendelse og den praktiske hjælp hun har modtaget.

Med planer om særlige møder i 2024, der inkluderer besøg og yderligere mini-pitch sessioner, ser Gladsaxe Iværksætternetværk frem til at fortsætte med at faciliterer vækst og støtte til lokale iværksættere.

https://gladsaxe.dk/kommunen/kommunen/nyhedsarkiv/erhverv/vil-du-vaere-med-til-at-styrke-ivaerksaettermiljoeet-i-gladsaxe-1

Kilde: Gladsaxe Kommune