BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Ansøgningsfrist: 10. februar 2024
Brænder du for at skabe unikke gastronomiske oplevelser, har du erfaring fra restaurationsbranchen og er du uddannet Kok? Så har vi måske jobbet til dig
Høj faglighed og kreativitet
I denne kantine står kvalitet, bæredygtighed, økologi, service og god trivsel øverst på agendaen. Teamet i kantinen leverer hverdag en foodcourt løsning, som består af tre tallerkenanrettede retter. Det er vigtigt, at vores personale tager et medansvar og oplever medbestemmelse i sammen at sikre, at vi hver dag leverer en kanon service. Leverancen kræver en nytænkende og kreativ tilgang til råvarer og menuplanlægning. Vi søger en Kok/Cater, som brænder for faget. Har mod på at vise sine ideer frem, og er interesseret i at bidrage til et team i verdensklasse
Kantinen leverer foodcourt løsning til ca. 500 dagligt spisende gæster.
Vi er en dynamisk arbejdsplads, som sammen serverer spændende og velsmagende måltider lavet fra bunden. Vi benytter friske og lækre råvarer og inkorporerer spændende elementer i alt, vi laver.
Vi tilbyder en spændende og varierende hverdag, hvor vi laver mad til alt fra store arrangementer til mindre middage. Hertil laver vi mad til finedinning arrangementer og temadage flere gange om året, hvor dine inputs og ideer er meget kærkommen.
Kreativ, Serviceminded og fleksibel
Det forventes, at vores kommende kok har erfaring fra restaurationsbranchen. Derudover forventes det, at du formår at sætte standarden højt for det produkt, der skal leveres hver dag. Du er en dygtig medarbejder, der er villig til at gå en ekstra mil for et godt resultat og for din kunde. Derudover har du erfaring med at lave a la carte fra forskellige verdensdele. I rollen bliver du en del af et team på omkring 10 medarbejdere. Endvidere er du en kollega, der er ivrig efter at bruge din faglighed, kreativitet og foodpassion og brænder for at lave mad fra bunden af høj kvalitet hver dag.
Som person er du udadvendt, og kan tale med vores kunde, når denne henvender sig. Det skal være vigtigt for dig at levere et højt serviceniveau hver eneste dag. Selv i de travleste perioder, formår du at holde hovedet koldt og forblive fokuseret. Du er samarbejdsvillig og motiveres af udfordringer. Du er en engageret medarbejder, der går aldrig på kompromis med kvaliteten.
Det forventes, at du er uddannet Kok.
Stillingen er på 37 timer ugentligt mandag til fredag fra kl. 07.00 – 15.00.
Der kan forekomme enkelte aftenarrangementer. Tiltrædelse hurtigst muligt.
Ansøgning
Indsend dit CV, motiveret ansøgning og andre relevante dokumenter via linket 'Ansøg nu' hurtigst muligt og senest d. 10. februar 2024. Vi afholder samtaler løbende, så send din ansøgning i dag frem for i morgen – det kan være dig, vi leder efter.
Vi stræber efter at afvikle en inkluderende og retfærdig rekrutteringsproces og lige muligheder for alle kandidater. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte: Kim Bjørklund, køkkenchef på tlf: 23 98 09 09.
Vi ser frem til at høre fra dig!
dk.issworld.com
#APlacetoBeYou #LI-DNI
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Gladsaxe Kommune
-Virksomheden tilbyder:
Fastansættelse: fuldtid
-Arbejdsgiver:
ISS Facility Services, Gyngemose Parkvej, 2860 Søborg
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 10-02-2024; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5975003