ISS søger souschef til high-end personalerestaurant på Christianshavn

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Ansøsgningsfrist: d. 5. april 2024


Er du kreativ og nytænkende i din tilgang til mad? Brænder du for at skabe gastronomiske oplevelser af høj kvalitet til dine gæster? Vil du gå forrest for et team med fokus på faglighed, udvikling og trivsel? Så har vi muligvis en stilling for dig. 

 

Bliv Souschef i et team med fokus på kvalitet, samarbejde og kundekontakt

Til denne kunde leverer ISS en food-court kantineløsning til huset ca. 800 dagligt spisende gæster. Konceptet består af fire foodstations med hvert deres koncept herunder; Vegetar, Food lab, Comfort food og smørrebrød. Maden serveres tallerkenanrettet på et højt kvalitets- og serviceniveau. Som Souschef skal du i samarbejde med vores nye køkkenchef sikre leverance af disse tre forskellige foodstations, hvor kvalitet står øverst på agendaen. Køkkenet består i dag af 19 engageret, dygtige og motiveret medarbejdere, der hver dag i et tæt samarbejde leverer et fremragende produkt til vores kunde. 


Det forventes, at vores kommende Souschef er en holdspiller, der går forrest og viser vejen for det øvrige team. Vi søger en Souschef, som brænder for madlavningskunsten, har mod på at fremvise sine ideer, og er interesseret i at bidrage til at skabe et team i verdensklasse. Hvis du kan nikke genkendende til dette, så tror vi på, at dette er det rette sted for dig.

 

Kreativ, Serviceminded og fleksibel 

Du har erfaring fra restaurationsbranchen, og formår at sætte standarden højt for det produkt, der skal leveres hver dag. Du er en dygtig håndværker – og et knivskarpt forbillede – der er villig til at gå en ekstra mil for et godt resultat og for dine kolleger. Derudover har du erfaring med at lave a la carte fra forskellige verdensdele. Du bliver en del af et team på ca. 19 medarbejdere. Du kommer til at stå for menuplanlægning med tanke på årstiden råvarer, hvor alt fra smag, teksturer, duft og anretning er afgørende. Endvidere er du ivrig efter at bruge din faglighed, kreativitet og foodpassion og brænder for at lave mad fra bunden af høj kvalitet hver dag.  


Som person er du udadvendt, og kan tale med vores kunde, når denne henvender sig. Det skal være vigtigt for dig at levere et højt serviceniveau hver eneste dag. Selv i de travleste perioder formår du at holde hovedet koldt og forblive fokuseret. Du er samarbejdsvillig og motiveres af udfordringer. Du er endvidere ambitiøs i din tilgang til jobbet, og du går aldrig på kompromis med kvaliteten.


Stillingen er på 37 timer ugentligt mandag til fredag fra kl. 07.00 – 15.00. I perioder kan der forekomme aftenarrangementer.

 

Et stort gastronomisk netværk  

Som en del af ISS – kan vi i kraft af vores størrelse – og vores erfaring, tilbyde dig et netværk af dygtige og kvalitetsbevidste kolleger. Vi vil med glæde hjælpe dig med at sikre faglig udvikling og spændende karriemuligheder.
Tiltrædelse hurtigst muligt.

 

Ansøgning    

Lyder dette som en spændende rolle for dig, så send din ansøgning og CV senest den 5. april 2024. Vi behandler ansøgninger løbende, og indkalder løbende kandidater til samtale.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du mere end velkommen til at kontakte vores Køkkenchef, Rasmus Solovejtlf. nr. 24 92 30 64.

 

 dk.issworld.com
#APlacetoBeYou #LI-DNI

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gladsaxe Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

ISS Facility Services, Gyngemose Parkvej, 2860 Søborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 05-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6010974

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet