Københavns Vestegns Politi: Nyt fra Søborg - mandag den 14. september


Søborg er i nat nævnt i døgnrapporten fra Københavns Vestegns Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Indbrud i lejlighed i Rødovre
I døgnet fra fredag morgen den 11. september kl. 9 til lørdag morgen den 12. september kl. 8.30 blev en hoveddør forsøgt opbrudt i en ejendom på Valhøjs Allé. Det lykkedes dog ikke gerningsmanden at komme ind. 

Sigtet for at stjæle drikkevarer i Ishøj
Fredag den 11. september kl. 15.53 bad personale i et supermarked på Ishøj Lille Torv om politiets tilstedeværelse, fordi man tilbageholdt en mistænkt butikstyv. Efter undersøgelser på stedet rejste en patrulje sigtelse mod en 73-årig mand for tyveri af drikkevarer for næsten 800 kroner. 

Flere indbrud i Hedehusene                                                               
Fredag den 11. september fra kl. 11 til midnat fik en villa på Jernalderen knust en rude og blev gennemrodet for værdier. 
Fra torsdag den 10. september kl. 10 til søndag den 13. september kl. 12 blev et vindue knust i et hus på M W Gjøes Vej. Og fra fredag den 11. september kl. 19 til søndag den 13. september kl. 10.30 blev en rude knust til en villa på Sognevej. 
Københavns Vestegns Politi hører gerne fra vidner, som har bemærket noget mistænkeligt – ring på telefon 4386 1448.    

Tyveri fra personbil i Bagsværd                                                                    
Søndag den 13. september mellem kl. 17.20 og 19.20 fik en personbil på Haremosen knust en rude og stjålet effekter fra kabinen.

Bakkede ind i politibil i Glostrup
Fredag den 11. september kl. 21.58 kom en 53-årig mand til at bakke ind i en patruljevogn, som var parkeret på Hvissingevej. Begge biler slap med småskader.

Borger standsede mistænkt spiritusbilist i Glostrup
Fredag den 11. september kl. 20.33 blev politiet kaldt til Hovedvejen, hvor en borger havde standset en bilist og taget bilnøglerne fra ham, efter han var kørt slingrende. Efter en alkometertest blev den mistænkte, en 53-årig mand, anholdt, sigtet for spirituskørsel og kørt til blodprøve på politigården.

Kørte uden førerret i Måløv
Lørdag den 12. september kl. 17.32 bemærkede en patrulje en bil, hvor føreren talte i håndholdt telefon under kørslen. Patruljen bragte bilen til standsning på Knardrupvej. Føreren af bilen, en 23-årig mand, blev sigtet for overtrædelse af færdselsloven. Det viste sig desuden, at den 23-årige ikke havde førerret, så han blev også sigtet for kørsel uden førerret. Han erkendte begge forhold i øjeblikket. 

Tyveri fra personbil i Ballerup
Søndag den 13. september blev det anmeldt, at der havde været tyveri fra en personbil på Centrumgaden i Ballerup. Tyveriet var sket i tidsrummet mellem lørdag den 12. kl. 22 og søndag den 13. september kl. 10. Der var blevet knust en rude og stjålet effekter fra kabinen. 

Tyveri fra varebil i Gladsaxe
Fredag den 11. september kl. 09.04 blev et tyveri fra en varebil anmeldt på Oktobervej i Gladsaxe. Tyveriet var sket mellem torsdag den 10. kl. 15.15 og fredag den 11. september kl. 08.30. Der var bl.a. blevet stjålet værktøj. 

Indbrud i villa i Hvidovre
Søndag den 13. september kl. 13.01 blev det anmeldt, at der havde været indbrud i en villa på Sydkærsvej i Hvidovre. Indbruddet var sket i tidsrummet mellem lørdag den 12. september kl. 12 og søndag den 13. september kl. 13, og der var bl.a. stjålet elektronisk udstyr. Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114. 

Butikstyveri i Albertslund1
Fredag den 11. september kl. 1542 blev en af vores patruljer sendt til et supermarked på Nordmarks Allé i Albertslund, hvor en 27-årig kvinde var blevet stoppet af butikspersonale mistænkt for at have stjålet blandt andet proteinbar og chokolade. Kvinden blev sigtet for butikstyveri.     

Butikstyveri i Albertslund2
Fredag den 11. september kl. 20:56 var den gal igen samme sted. Her modtog vi anmeldelse om at en butiksdetektiv havde stoppet en 23-årig kvinde. Kvinden var mistænkt for at have stjålet to energidrikke og en kyllingeret. 

Butikstyveri i Søborg
Fredag den 11. september kl. 2103 modtog vi anmeldelse om at butikspersonale havde stoppet en ældre dame på 73 i et supermarked på Søborg Hovedgade. Kvinden var mistænkt for at have stjålet blandt andet vin og sæbe. 

Brand i skraldespand i Albertslund
Fredag den 11. september kl. 2103 modtog vi anmeldelse fra en borger der have konstateret, at der var ild en skraldespand på Trippendalsvej i Albertslund. Der blev sendt brandvæsen og politi til stedet, hvor det kunne konstateres at der ikke var risiko for spredning. Branden blev slukket og der var ikke sket skader på skraldespanden. 

 

 
Kilde: Københavns Vestegns Politi