BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Er du uddannet konditor eller chokolatier? Kunne du tænke dig at producerer lækre chokolader og hjemmelavet is? Så er det måske dig der skal være vores nye chokolademager!
Om Virksomheden:
Vi er en lille ung virksomhed på Christianshavn, med et ungt team. Vi elsker chokolade og is, samt at levere en god service.
Kvalitet og håndværk er vigtig for os i dagligdagen, og vi arbejder kun med de bedste råvare. I forretningen på Christianshavn laver vi håndlavet kvalitetschokolade, flødeboller og hjemmelavet is helt fra bunden.
Arbejdsopgaver:
- Produktion af vores sortiment af fyldte chokolader.
- Produktion af hjemmelavet is.
- udvikling af nye chokolader og smagskombinationer.
Vi forventer at:
- Du er fagudlært konditor eller chokolatier – du behøver ikke at have indgående erfaring med produktion af chokolade, men det er selvfølgelig en fordel.
- Du er nysgerrig på chokolade og brænder for at dygtiggøre dig yderligere indenfor dette fag.
- Du har lyst til at arbejde med isproduktion, da vi producerer vores hjemmelavet is helt fra bunden.
- Du er hjælpsom og trives med at løfte i flok, da vi alle hjælper til dér hvor der er brug for det.
- Du er servicemindet, smilende og imødekommende.
- Du trives med fysisk arbejde.
- Du trives med rutinepræget arbejde, men synes også at det er spændende at stifte bekendtskab med nye udfordringer.
- Du taler og forstår dansk og kan kommunikere på engelsk.
Arbejdstiden mm.:
Stillingen er en 37 timers fast stilling og arbejdstiden planlægges i tidsrummet 08:00-18:00 mandag – søndag.
Opstart er hurtigst muligt.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Gladsaxe Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
Confecture Copenhagen ApS, Overgaden Oven Vandet, 1415 København K
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 24-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Via e-mail: patrick@confecture.dk
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5857530