Ledende daglig leder søges til Hjemmeplejen Gladsaxe Syd 1+2 - Gør en forskel i lokalsamfundet

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Hjemmeplejen Gladsaxe søger en faglig stærk leder til vores afdeling Syd 1+2, som dækker Høje Gladsaxe og Mosekvarteret.

Hvis du har en relevant sundhedsfaglig uddannelse og har erfaring med ledelse, er denne stilling måske noget for dig.

Vores leder gennem mange år går på pension den 1. august, og derfor søger vi nu en ny leder. Afdelingen er relativt nyoprettet (4. marts) idet vi har opdelt 2 af hjemmeplejens 2 meget store afdelinger til 3 mindre afdelinger, hvoraf Syd 1+2 er den ene.

Ledelsesopgaven bliver derfor sammen med medarbejderne at videreføre et godt fagligt miljø, et godt samarbejde og sammenhold både internt og eksternt, og gå ind i nyudvikling af planlægning og udførelse af hjemmepleje jf. Ældrereformen.

Afdelingen består af 50 engagerede social – og sundhedshjælpere og -assistenter i dag- og aftenvagter, en læringsvejleder og 2 1/4 koordinatorer. Der ydes administrativ støtte og hjælp til bl.a. personaleadministration.

Vi søger en daglig leder, der

 • Interesserer sig for borgernes ve og vel, og er god til at kommunikere med både borgere, medarbejdere og pårørende.
 • Kan se sammenhængen mellem strategi og visioner, og formår at oversætte og formidle overordnede strategier til medarbejderne og sikre, at de bliver til handling i praksis. Du er selv en aktiv medspiller i at påvirke de overordnede strategier med din viden om praksis.
 • Evner at spotte medarbejdernes behov for kompetenceudvikling, således du kan støtte dem i at varetage de stadigt mere komplekse og specialiserede opgaver. Du har føling med og øje for, hvad der forgår i afdelingen, og du har kendskab til den enkelte medarbejders kompetencer, styrker og svagheder. Du understøtter medarbejdernes professionelle tilgang til arbejdet.
 • Tænker kreativt og kan se kompetencer ud over det sædvanlige og får disse i spil til gavn for borgerne, medarbejderne og den generelle opgaveløsning.
 • Kan holde fast i faglige tilgange, kan sikre implementering af metoder og få gode løsninger til at slå igennem i praksis. Du søger bevidste metodevalg og refleksion over egen praksis med fokus på, om det gavner borgerne.
 • Har flair for hensigtsmæssig planlægning og ressourceansvarlighed

Som leder af Hjemmeplejen Syd 1+2 bliver dine opgaver og funktioner blandt andet at
 • Sørge for, at afdelingen bidrager til, at borgerne oplever god støtte og pleje, og en sammenhængende indsats med de øvrige afdelinger.
 • Sørge for at der løbende sker en faglig udvikling af afdelingens indsatsområder, tilgange (fx rehabilitering og personcentreret omsorg), metoder og arbejdsgange.
 • Gå ind i borgerforløb, der kræver en særlig indsats.
 • Støtte at velfærdsteknologiske løsninger tænkes ind i den daglig drift til gavn for borgerne.
 • Understøtte engagement, god trivsel og arbejdsglæde og udvikling af medarbejdere i afdelingen.
 • Styre økonomien i afdelingen med fokus på en effektiv ressourceudnyttelse inden for budgettet, i samarbejde med koordinatorer og administration.
 • Afholde samtaler fx i forbindelse med ansættelse, sygefravær, MUS samt medvirke til at videreudvikle koncepterne.
 • Sikre overholdelse af lovgivning, mål og Hjemmeplejens strategiske pejlemærker.
 • Bidrage til Hjemmeplejens lederteam og sparre om faglige beslutninger og personalemæssige forhold og sammen med 8 lederkollegere deltage i et energiskabende og frugtbart ledelsesrum.
 • Bidrage til at gøre Hjemmeplejen Syd 1+2 til en afdeling, der er kendt for sine gode resultater og sit gode arbejdsmiljø.

Hvis du gerne vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Anne Kristensen, leder af Hjemmeplejen på telefon 20 14 58 04 eller på mailadressen sofakr@gladsaxe.dk.

Du kan læse mere om stillingen i vedlagte Job- og kravprofil samt de øvrige bilag.

Der er ansøgningsfrist torsdag 13. juni kl. 12
Vi holder første samtalerunde onsdag 19. juni og 2. samtale tirsdag 25. juni 2024.

Bilag:
Ledelsesgrundlag_i_gladsaxe_kommune

Gladsaxestrategien

Strategisk aftale for Gladsaxe Hjemmeplejen 2024.

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gladsaxe Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

SSF SR Hjemmeplejen, Kildebakkegaards Allé, 2860 Søborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 13-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6055857

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet