Nysgerrig pædagogmedhjælper til den lille institution Grøndalslund

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

I Grøndalslund er vi i fuld gang med at skabe en institution med høj faglig kvalitet, og derfor leder vi nu efter dig, som vil være med til at sætte dit præg og udvikle vores praksis, så vi kan gøre en forskel for børnene.

Hvem er vi?
I Grøndalslund har vi to børnehavegrupper, som vi prioriterer at samarbejde om.

Vi stiller skarpt på den pædagogiske praksis ved at italesætte fagligheden og med faglige begrundelser sætte mål for vores aktiviteter med børnene.

Målet er, at børnene mødes i en klart organiseret hverdag, hvor alle voksne kender deres roller, og hvor vi deler os op i små grupper om formiddagen, så vi kan være nærværende sammen med børnene og planlægge ud fra deres individuelle behov. For vi ved, at når der er styr på organiseringen, så smitter det i høj grad af på kvaliteten.

Vi har i øjeblikket fokus på læringsmiljøer og er ved at etablere vores grupperum, så de fysiske læringsmiljøer og små legezoner bliver tydelige for børnene, så de ved, hvad de kan gøre hvor.

I hele huset arbejder vi med ICDP og har et fokus på, hvordan vi møder børnene.

Hvem er du?
Vi har forventninger om, at du har en grundlæggende nysgerrighed om børns udvikling, læring, trivsel og dannelse, samt at du har interesse i at opbygge et pædagogisk videns- og færdighedsniveau, så du kan være aktiv og bidragende i forhold til børnenes udvikling.

Vi har brug for, at du kan hjælpe med at planlægge, gennemføre og evaluere pædagogiske aktiviteter, og at du kan hjælpe med at etablere og understøtte differentieret lege- og læringsmiljøer.

Det er vigtigt, at du reflekterer over egen og fælles praksis samt giver og modtager feedback og sparring fra leder, kollegaer og andre samarbejdspartnere.

Vi har brug for, at du formår at indgå i samarbejdet med forældrene om barnets trivsel og udvikling.

Det er vigtigt, at du har en anerkendende tilgang til barnet og formår at være nærværende og indlevende.

Hvorfor vælge os?
Du bliver en del af vores gode arbejdsfællesskab og får kollegaer, som kan lide at arbejde sammen, og en leder, som er tæt på praksis og meget inde over de udviklingsprocesser, vi skal igennem.

I Grøndalsund har vi nogle virkelig gode fysiske rammer for dit arbejde med børnene. Vi har rigtig god plads i huset med blandt andet et værksted og et motorikrum, hvor vi kan tage en mindre gruppe børn med hen for at fordybe os. Vi har en dejlig stor legeplads med mange muligheder.

Lidt mere om Grøndalslund
Vi er en integreret institution, som lige nu rummer to vuggestuegrupper og to børnehavegrupper. Men vi har plads til flere børn, så lige nu nyder vi godt af ekstra god plads i huset. Grøndalslund ligger på Ålekistevej i Vanløse, hvor vi har både Grøndalsparken og Damhussøen tæt på.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst.

Inden ansættelse indhenter vi referencer samt børne- og straffeattest.

Ansættelsen er på 37 timer om ugen og med start den 1. juli.

Vil du vide mere?
Hvis du har spørgsmål til stillingen eller kunne tænke dig at komme på besøg og se vores hus, er du velkommen til at ringe til pædagogisk leder Jette Blixt på 2058 5741.

Søg via linket senest fredag den 2. juni 2023
Vi holder løbende ansættelsessamtaler.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gladsaxe Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Københavns Kommune, Borups Allé 177, 2400 København NV

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 02-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1518&ProjectId=191960&DepartmentId=23095&MediaId=4780&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5833743

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet