Pædagogmedhjælper 37 timer til Børnehuset Kildebo

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en engageret pædagogmedhjælper eller pædagogisk assistent til vores team i Børnehuset Kildebo med tiltrædelse 1. april 2024. Hos os vil du være en væsentlig del af et dedikeret team, der ikke kun prioriterer børns trivsel og udvikling, men også værner om en sund balance mellem arbejde og privatliv.

Ansvarsområder:

  • Du vil assistere med at sikre høj kvalitet i den daglige pædagogiske praksis ved at støtte op om aktiviteter og bidrage til et trygt og nærværende miljø.
  • Sammen med dine kolleger vil du hjælpe med at igangsætte og fastholde pædagogiske processer samt bidrage til den kollegiale refleksion og udvikling.

Vi tilbyder:
  • Et dedikeret team, hvor vi ikke blot vægter børns trivsel og udvikling, men også den ansattes trivsel og work-life balance.
  • Vi tilbyder en mentorordning samt muligheder for efteruddannelse og kompetenceudvikling, så du kan fortsætte med at udvikle dig i din rolle som pædagogmedhjælper.
  • Fleksible arbejdstider, der giver dig mulighed for at finde en god balance mellem arbejde og privatliv.
  • En leder som tilbyder åben kommunikation og støttende arbejdsmiljø med fokus på teamwork, hvor du føler dig værdsat og kan udtrykke dine ideer og bekymringer. Du vil gennem faglig sparring blive støttet i din faglige og personlige udvikling.

Om os
Kildebo Børnehus har et anerkendt omdømme for at skabe et inkluderende miljø, hvor hvert barn mødes med tryghed, nærhed og omsorg. Vi tror på, at alle børn har potentiale til at lære og udvikle sig, og vi vægter et legende og eksperimenterende læringsmiljø højt.

Besøg os
Har du lyst til at lære os bedre at kende? Du er mere end velkommen til at besøge Børnehuset Kildebo. Kontakt vores børnehusleder Totte Grønvall på telefon 20 44 75 09 for at aftale et tidspunkt.

Ansøgning
Ansøgningsfrist er 8. marts 2024. Vi ser frem til at modtage din ansøgning og byde dig velkommen til vores børnehus.

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gladsaxe Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Kildebo, Kildebakkegårds Alle, 2860 Søborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 08-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6003317

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet