Pædagogstilling med fokus på inklusion og faglig udvikling

Profilbillede
dato

Trives du med at have ansvaret for udarbejdelse af handleplaner?
Trives du med at have ansvar for samarbejdet med et bredt udvalg af fagpersoner?
Trives du i et Børnehus der har ekstraordinære gode rammer?
Trives du i en pædagogik hvor vi tror på at alle gør det bedste de kan?
Trives du i et børnehus med lavt sygefravær og en flot medarbejderundersøgelse?

Så skal du læse med her
Børnehuset Svanen udbyder spændende pædagog stilling 1. juli 2024 eller snarest herefter – vi venter gerne på den helt rette.
Vi er et hus med rigtig god stemning, en fin medarbejderundersøgelse og et stærkt sammenhold hvor vi er gode til at hjælpe hinanden. Hos er der højt til loftet, plads til faglig udvikling og tydelige arbejdsmetoder.
Børnehuset Svanen arbejder med børn både indenfor den almene, og rummer også børn med særlige behov; Svanen har børn i alderen 0 – 6 år, nogle af børnene følger en anden kurve end den almindelige. Børnene kan have diagnoser som Downs syndrom, cerebral parese, ADHD, infantil autisme og eller syndromer. Herudover har vi en gruppe for børn med autismediagnoser.

Er du nysgerrig på:

  • At arbejde med børn med særlige behov?
  • At tage med på en spændende faglig rejse med gode stabile kollegaer?
  • Nye faglige udfordringer, og gode muligheder for videreuddannelse?
  • Samarbejdet med en leder der vægter god stemning, indflydelse og medindragelse højt, og en leder der tror på at vi sammen spiller hinanden gode?
  • At anvende low arousel som en tilgang til børn

Så læs mere her:
Institutionen består af 8 grupper, sanserum, sprogrum samt krearum. Institutionen indeholder et orangeri og en helt ny legeplads. Der er god plads og grupperummene fremstår lyse og inspirerende med god akustik.
Børnene med særlige behov er integreret i almengrupperne, og du skal være interesseret i at arbejde med fokus på gode børnefællesskaber og inklusion i børnehøjde.

Det er en fordel, men ikke en nødvendighed; at du har erfaring i arbejdet med børn med særlige behov, det vigtigste er at du har mod og interesse i at udvikle dig både personligt og fagligt. Det er derfor ikke nogen hindring du er nyuddannet.
Vi går ind for en fastlagt voksenorganisering hvor børnenes behov tilgodeses, struktur og visualisering er noget vi anvender i det daglige arbejde.

Vi forventer:
  • At du er uddannet pædagog
  • At du er nysgerrig og gerne tager ansvar
  • At du er en tydelig voksen der guider børn og handle anviser dem

Institutionen ligger på Tobaksvejen 6, 2860 Søborg.
I Gladsaxe kommune har vi personalegoder, blandt andet fri adgang til svømmehal, motionscenter, løbeklub, samt skattefri offentlig transport. Desuden er der en feriefond til at leje sommerhuse igennem.

Hvis du er nysgerrig så ring til leder Janne på telefon 29 44 16 11 og aftal et besøg.

Børnehuset Svanen – vinder af Danish design Award, årets bæredygtighedspris 2022, og indstillet til flere priser søger en dygtig pædagog. I denne video kan du se mere: https://glx-svanen.aula.dk/

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gladsaxe Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Børnehuset Svanen, Tobaksvejen, 2860 Søborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-06-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6055467

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet