BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Udviklingsteamet i Gladsaxe Kommunes digitaliseringsafdeling har brug for dig, der kan lede projekter og har blik for både teknisk- og organisatorisk implementering af it og digitaliseringsprojekter. Du kan lide rollen som brobygger mellem Digitaliseringsafdelingen og organisationen og trives med at danne netværk og finde nye indgangsvinkler til glæde for både borgere og medarbejdere i kommunen.
Vi søger en projektleder der kan drive projekter fra start til slut
Du brænder for projektledelse. Som it-projektleder i Gladsaxe Kommune kommer du til at drive egne projekter og opgaver i tæt samarbejde med vores organisation og dine kolleger i Digitaliseringsafdelingen. Du skal drive projekter fra idé til gennemførelsesfasen og overdragelse til drift. Du vil skulle udarbejde projektplaner, beslutningsoplæg, afdække forretningsbehov, udarbejde udbud, kontrakter mv.
Interesse for digitalisering, teknologi og it. Du bliver ansvarlig for implementering af it-systemer og udvikling af nye digitale løsninger. Du har en bred teknologiforståelse eller stor interesse for teknologi og er villig til at lære.
Vi søger dig der kan oversætte mellem organisation og teknik
Du er opsøgende og kan sikre dialog med forskellige fagligheder. Du trives med at danne netværk og samarbejde på tværs af organisationen. Nogle gange kan det handle om at forstå it-arkitekturen. Andre gange kan det handle om at få forbindelse med de rette mennesker. Du skal være opsøgende, lyttende og kunne rådgive og hjælpe med at finde vejene fremad.
Du synes det er vigtigt at forstå brugernes behov. Noget af det spændende ved jobbet er, at du får berøring med kommunens mange fagområder og er med til at påvirke, hvordan digitalisering og it kan være med til at forbedre hverdagen for både medarbejdere og borgere.
Du ser det som din opgave at forstå organisationens behov og skabe sammenhæng mellem behovene og de tekniske løsninger. En af de vigtigste kompetencer er at du evner at oversætte fra ikke-teknikere til teknikere og omvendt. Det kan være at oversætte organisationens behov til tekniske løsninger og tekniske løsninger til organisationen.
Dine første opgaver
Vi ved, hvor du starter, men ikke hvor du bevæger dig hen. Dine første opgaver vil blive at færdig-implementere to af vores sikkerhedssystemer; IGA og SIEM. Begge projekter er sat godt i søen, men mangler dig til at få dem helt i mål.
IGA-projektet skal hjælpe kommunen med at få styr på roller, rettigheder, sikkerhed mm. og sikre implementeringen af et system som understøtter disse processer. Du skal blandt andet onboarde nye fagsystemer til løsningen. Det kræver samarbejde med organisationen for at forstå hvordan projektet kan hjælpe dem. Du skal blandt andet samarbejde med GDPR for at forstå de regler som processerne skal understøtte, samarbejde med it-teknikkerne ift. at integrere IGA-systemet med fagsystemerne og samarbejde med systemansvarlige ift. mulige brugsscenarier i det nye system.
SIEM-projektet handler om at implementere et system, der kan understøtte automatiseret systemovervågning for proaktivt at beskytte følsomme data. Du vil blandt andet skulle on-boarde nye systemer i SIEM, hvilket betyder, at du i samarbejde med lokale systemadministratorer og leverandøren skal formulere brugsscenarier, undersøge hvordan man kan automatisere opsamlingen af logs, fx ved at undersøge og fremskaffe teknisk dokumentation for API’er eller alternative kanaler til dataoverførsel mm. Opgaven tager afsæt i dialog med organisationens systemejere om deres behov for overvågning og leverandørens muligheder for at efterkomme disse behov.
I fremtiden vil du skulle drive nye større projekter, men opgaverne kan variere over tid og dine faglige og personlige kompetencer afgør, hvordan din opgaveportefølje kommer til at se ud i fremtiden.
Du er optaget af faglig og personlig udvikling
I Digitaliseringsafdelingen er vi meget optaget af at udvikle os hele tiden. Vi ønsker at være digitalt visionære og hjælpe organisationen til at se de muligheder som digitalisering og it tilbyder. Derfor er der gode muligheder for videre- og efteruddannelse, deltagelse på konferencer og seminarer mm. På den måde sikrer vi os, at vi hele tiden er opdateret og kender til de nyeste metoder, trends, teknologier mm.
Din nye arbejdsplads
Du bliver ansat i Digitaliseringsafdelingen, som består af 26 medarbejdere fordelt på tre teams; IT-Hotline, Drift og Udvikling.
Du bliver en del af Udviklingsteamet, som spænder vidt med opgaver indenfor strategi og digitalisering, systemansvar, it-sikkerhed, it-arkitektur og it-projektledelse. Teamet sidder i åbent kontorlandskab, hvor sparring og videndeling er en stor del af hverdagen. Du bliver en del af et miljø med en uformel omgangstone, hvor vi respekterer og bruger hinandens styrker. Vi betragter os som en moderne hybrid arbejdsplads og du får mulighed for hjemmearbejde et par dage om ugen.
Du bliver en del af en arbejdsplads, som har et stort fokus på den digitale udvikling. Lige nu har vi særligt fokus på AI og har implementeret vores egen ChatGPT (GladGPT) og har flere andre spændende AI-projekter i gang. Desuden har vi de sidste år været meget optaget af at implementere en række af de nyeste sikkerhedssystemer, som fx DLP, PAM, SIEM og IGA. Vi har udviklet og implementeret ’Det digitale akademi’, som fokuserer på kompetenceudvikling af organisationen ift. digital transformation, teknologiforståelse, mm. Og dette er blot enkelte af mange spændende digitaliserings- og it-projekter, som du kan blive en del af.
Vi tilbyder
Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation. Vi tilbyder 37 timers arbejdsuge, flextid, gode muligheder for hjemmearbejde og betalt frokostpause, samt mange andre goder som en del af en moderne og sund kommune.
Du kan læse mere om Gladsaxe Kommune på www.gladsaxe.dk/nyansat.
Interesseret?
Uanset dit nuværende erfaringsniveau opfordrer vi dig til at søge, da vi vægter potentiale og personlig motivation højt.
Du er velkommen til at kontakte digitaliseringschef Thomas Lerche på telefon 61 66 23 46 eller teamleder Nadja Månsson på telefon 29 62 11 83. Hvis ikke vi lige kan træffes, så læg en besked eller send en sms – så ringer vi tilbage.
Ansøgningsfrist
15. februar 2024 kl. 24.00.
Vi forventer at afholde 1. samtaler den 20 og 23. februar og 2. samtaler den 26 og 27. februar.
Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.
I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.
Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Gladsaxe Kommune
-Virksomheden tilbyder:
Fastansættelse: fuldtid
-Arbejdsgiver:
Digitaliseringsafdelingen, Rådhus Alle, 2860 Søborg
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 15-02-2024; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5976111