Kilde: Erhvervsstyrelsen

Seneste regnskab fra KOKHOLM SØRENSEN ApS og 4 andre lokale virksomheder

KOKHOLM SØRENSEN ApS i Søborg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 712.494 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde KOKHOLM SØRENSEN ApS en bruttofortjeneste på 5,1 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 5,0 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


ENTREPRISEMALEREN A/S i Søborg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 3,1 millioner kr.. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. maj 2019 til 30. april 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde ENTREPRISEMALEREN A/S en bruttofortjeneste på 5,3 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 7,1 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


MOE A/S i Søborg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 40,9 millioner kr.. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde MOE A/S en bruttofortjeneste på 526,8 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 525,3 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


SIF GRUPPEN A/S i Søborg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 7,9 millioner kr.. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. april 2019 til 31. marts 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde SIF GRUPPEN A/S en bruttofortjeneste på 68,9 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 81,8 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


GANLØSE MALERFIRMA A/S i Søborg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 307.687 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. maj 2019 til 30. april 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde GANLØSE MALERFIRMA A/S en bruttofortjeneste på 2,3 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,1 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Mød redaktionen
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Ninna Jalog nj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Flere artikler