Seneste regnskab fra TANDLÆGE MAJA GLAVAS ApS og 4 andre lokale virksomheder

Profilbillede
dato

TANDLÆGE MAJA GLAVAS ApS i Søborg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -164.169 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde TANDLÆGE MAJA GLAVAS ApS en bruttofortjeneste på 2,4 mio. kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,0 mio. kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Per Se ApS i Søborg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -3,1 mio. kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Per Se ApS en bruttofortjeneste på -416.411 kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 6,2 mio. kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


E. KALLESØE AUTORISERET EL-INSTALLATIONSFIRMA A/S i Søborg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 4,0 mio. kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde E. KALLESØE AUTORISERET EL-INSTALLATIONSFIRMA A/S en bruttofortjeneste på 37,8 mio. kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 43,1 mio. kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Cundall Denmark ApS i Søborg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -33.978 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Cundall Denmark ApS en bruttofortjeneste på 3,2 mio. kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,6 mio. kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


3H AUTOMOTIVE A/S i Søborg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -4,2 mio. kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde 3H AUTOMOTIVE A/S en bruttofortjeneste på 5,1 mio. kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 4,2 mio. kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Denne artikel er skrevet af Søren Martin Mørch og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Erhvervsstyrelsen.
Kilde: Erhvervsstyrelsen