Souschef søges til gastronomisk kantine i Søborg

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Ansøgningsfrist: 17. juni 2024 


Vi søger en ny Souschef der er klar til at levere en de bedste oplevelser til vores nye kunde beliggende i Søborg. Er du kreativ og nytænkende i din tilgang til mad? Brænder du for at skabe gastronomiske oplevelser og levere service af høj kvalitet til dine gæster? Så er det dig vi søger!

 

Høj faglighed og kreativitet

Du og en kollega vil i tæt samarbejde med køkkenchefen sørge for en helt unik kantine i Søborg. Hvor der altid vil være en fantastisk stemning i både køkkenet og kantinen så vores kunder mærker et stærkt hold der elsker det de laver, går op i det de laver og hver dag glæder sig til at gå på arbejde. I denne personalerestaurant står kvalitet, bæredygtighed og service øverst på agendaen. Det er vigtigt, at vores personale tager et medansvar og oplever medbestemmelse i sammen at sikre, at vi hver dag leverer en excellent service.

Leverancen kræver en nytænkende og kreativ tilgang til råvarer og menuplanlægning. Vi søger en Souschef, som brænder for madlavningskunsten, som har mod på at vise sine ideer frem, og som er interesseret i at bidrage til at skabe et team i verdensklasse.

Hvis du kan nikke genkendende til dette, så tror vi sikre på, at dette er det rette sted for dig. Du vil blive en del af et nyt stort team på ca. 15 medarbejdere. 


Kreativ, Serviceminded og fleksibel 

Det forventes, at du har tidligere erfaring fra kantine, konference-, hotel- eller restaurantdrift og formår at sætte standarden højt for det produkt, der skal leveres hver dag. Du er en dygtig håndværker, der brænder for service og er som er villig til at gå en ekstra mil for et godt resultat til kunden og for dine kolleger. 


Som person er du udadvendt, og kan tale med vores kunde, når denne henvender sig. Det skal være vigtigt for dig at levere et højt serviceniveau hver eneste dag. Selv i de travleste perioder formår du at holde hovedet koldt og forblive fokuseret. Du er samarbejdsvillig og motiveres af udfordringer. Kunden har åben 365 dage om året og tilbyder morgenmad, frokost, middag og mad for natholdet alle dage. Arbejdstiden vil være i være mandag til fredag i tidsrummet 07:00 – 15:00, dog kan der forekomme aften og weekendarbejde efter aftale.

 

Et stort gastronomisk netværk  

Du får mulighed for at udvikle dig indenfor madlavningskunsten samtidig med, at du får mulighed for sætte dit præg på konceptet. Du kommer til at beskæftige dig med kantinemad på højt niveau.
Vi er en ny og dynamisk arbejdsplads, som sammen serverer spændende og velsmagende måltider, altid lavet fra bunden, hvor vi benytter friske og lækre råvarer og inkorporere spændende elementer i alt, hvad vi laver. 
Som en del af ISS kan vi, i kraft af vores størrelse og vores erfaring, tilbyde dig et netværk af dygtige og kvalitetsbevidste kolleger. Vi vil med glæde hjælpe dig med at sikre dig faglig udvikling og spændende karrieremuligheder.


Ansøgning

Send din ansøgning vedlagt CV via link ’Ansøg nu’ senest d. 17. juni 2024. Vi behandler ansøgninger løbende, så send din ansøgning allerede i dag. Opstart vil være fra 1. juli 2024, hvis du har spørgsmål til ovenstående mulighed, er du velkommen til at kontakte Køkkenchef Thomas Brandi på mail: thomas.brandi@dk.issworld.com eller tlf: 4186 7820 
Vi glæder os til at høre fra dig! 

dk.issworld.com
#APlacetoBeYou #LI-DNI

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gladsaxe Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

ISS Facility Services, Gyngemose Parkvej, 2860 Søborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 17-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6060133

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet