Spændende stilling i stort lønteam hos C25-virksomhed - Kom med på rejsen

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du lyst til at arbejde i et stort lønteam og har du et par års erfaring indenfor området? Er du nysgerrig og er du god til at give en ekstraordinær serviceoplevelse? Så kunne du være den, vi leder efter. Ansøg i dag og kom med på en spændende rejse hos én af landets største C25-virksomheder.

 

Om stillingen

Du bliver en del af vores Payroll afdeling på 19 dygtige og engagerede medarbejdere på vores danske hovedkontor i Søborg. Vi dækker alt fra systemvedligeholdelse, rapportering, afstemning, refusioner og lønbehandling for ca. 6.000 medarbejdere i hele ISS Danmark.

Stillingen er i vores Payroll Operations team, som p.t. udgør 7 kollegaer, der er ansvarlige for support, afstemning, lønbehandling og mange andre spændende lønopgaver. Kulturen i afdelingen er præget af høj faglighed og en uformel hverdag med humor, åbenhed og plads til et godt grin, og der har god tradition for at hjælpe hinanden.

Dine opgaver vil bestå af bl.a.: 

 • Håndtere mails og elektronisk post fra vores fællespostkasser og eBoks.
 • Indtaste løndata for funktionær- og overenskomstansatte (timelønnede) i vores lønsystem.
 • Være 1st level support på lønspørgsmål via mail og telefon fra medarbejdere og ledere i forretningen.
 • Generere lønrapporter.
 • Medvirke til at sikre høj datakvalitet.
 • Bidrage til at optimere arbejdsgangene og sætte struktur på arbejdsdagen i Lønsupporten.
 • Udarbejde, optimere og dokumentere processer og vejledninger.

Der er stor afveksling i opgaverne, og du vil også komme i berøring med et stort antal af overenskomster og lokalaftaler. Du vil også få en bred kontaktflade med både interne og eksterne samarbejdspartnere, som f.eks. vores medarbejdere og ledere i driften, kolleger i vores øvrige HR-afdelinger, Finance & diverse myndigheder.

 

Hvem er du?

Du har erfaring med support inden for lønområdet, hvor vi forestiller os, at du besidder en kombination af følgende kompetencer og erfaring:

 • Du har erfaring med lønsagsbehandling og kender derfor de grundlæggende processer og procedurer indenfor lønområdet.
 • Du sætter en ære i at yde god service og er god til at kommunikere med mange forskellige faggrupper, både på dansk og lidt engelsk.
 • Du har god tal- og systemforståelse.
 • Du kan læse og forstå mange forskellige overenskomster og anvende dem i praksis.
 • Det er en fordel, hvis du har lidt erfaring med MitPerspektiv, Perspektiv Løn og/eller SAP - det er dog ikke et krav.

Derudover er du god til at have mange bolde i luften og kan prioritere dine arbejdsopgaver effektivt. Du trives med rutinepræget opgaver og arbejder struktureret med fokus på detaljen. Du har en åben og positiv tilgang til opgaverne, både de planlagte og de uventede opgaver. Afslutningsvis er du en teamplayer med stort T og er god til at bruge dine kolleger - og ikke mindst hjælpe dem, hvor du bidrager til den gode trivsel.

 

Vi tilbyder

Et godt og sikkert arbejdsmiljø, engageret ledelse, høj professionalisme og en uformel kultur med humor, åbenhed og plads til et godt grin.

En lønpakke, der bl.a. indeholder pensionsordning, sundhedsforsikring og andre fordele såsom en række personalegoder i form af rabatordninger, feriehusprogram i Danmark og udlandet, og et fantastisk socialt netværk.

 

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller har brug for assistance i rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte Payroll Operations Teamlead, Gitte Ettrup, på tlf. 25 42 32 77 eller mail gitte.ettrup@dk.issworld.com eller P&C Consultant, Caroline Mogensen på tlf. 24 92 38 50.

 

Ansøgningsfrist

5. juli 2024

Vi afholder samtaler løbende, så tøv ikke, måske er du det bedste match til os.

Det er ikke påkrævet at inkludere en motiveret ansøgning; dog opfordrer vi dig til at indarbejde en kort beskrivelse i dit CV om, hvorfor du søger denne stilling.

Vi forpligter os til en inkluderende og retfærdig rekrutteringsproces samt lige muligheder for alle ansøgere.
 
 
ISS is a Place to Be You.

Be who you are. Become what you want. Be part of something bigger.

Since 1901, ISS has been a people-first company. We seek to be a place of belonging and create places where people are respected, embraced, and valued for exactly who they are. Diversity and inclusion have always been in our DNA, and our diverse workforce has played a critical role of connecting people and places to make the world work better.

 

#APlaceToBeYou
dk.issworld.com

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gladsaxe Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

ISS Facility Services, Gyngemose Parkvej, 2860 Søborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 05-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6070162

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet