Spændende stilling som uddannet ernæringsassistent med fokus på specialkost og tegnsprog hos Café Keller på CFD i Søborg

Profilbillede
dato

Er du passioneret omkring at skabe lækre måltider til en mangfoldig gruppe mennesker? Og ønsker du at gøre en positiv forskel for mennesker, som er døve og har forskellige andre funktionsnedsættelser? Så har vi den perfekte jobmulighed til dig!

Vi søger nemlig en uddannet ernæringsassistent til Café Keller på CFD i Søborg. Stillingen er på 35 timer om ugen med start den 1. august (eller efter aftale).

Vi sørger for mad året rundt til vores otte botilbud, hvor vi serverer velsmagende måltider til omkring 55 beboere, som alle er døve med andre fysiske og psykiske udfordringer.

Men det stopper ikke der! Vi driver også Café Keller, vores hyggelige kantine, som er åben på hverdage fra 9 til 14. Du får chancen for at fordybe dig i en verden af madlavning – både kolde og varme retter – smørrebrød, bagværk og betjening ved kassen.

Din arbejdstid spreder normalt sig fra kl. 7 til 14:30 på hverdage, og hver fjerde lørdag fra 7 til 15, hvor du vil have ansvaret helt for dig selv. Derudover deler du skiftevis vagter med tre kolleger på helligdage (men ikke søndage).

Det særlige ved jobbet

Der er et stigende behov for specialkost blandt vores brugere, såsom dysfasikost og laktosefri kost. Hvis du har erfaring med dette, er det en ekstra fordel, men det er ikke et krav. Vi giver dig mulighed for at lære undervejs!

En unik del af vores arbejdsmiljø er, at både vores brugere og nogle af CFD’s ansatte kommunikerer med tegnsprog. Det skal du ikke lade dig afskrække af. Hvis du ikke kan tegnsprog i forvejen, vil du lære det på vores interne tegnsprogskurser.

Vi forventer, at du er tålmodig, imødekommende og altid klar til at tackle uventede situationer, da vores hverdag ofte tager en unik drejning.

Når du bliver en del af vores team, træder du ind i et miljø fyldt med smil, humor og fleksibilitet. Vi er fem faste medarbejdere og arbejder sammen med borgere i beskyttet beskæftigelse. Vores samarbejde er essentielt, og vi står altid klar til at hjælpe hinanden ud, uanset opgaven.

Mere information og ansøgning

Café Keller er placeret på CFD, en non-profit socialøkonomisk virksomhed, der tilbyder støtte til døve, døvblinde eller hørehæmmede personer, ofte i kombination med yderligere funktionsnedsættelser. Læs mere om CFD her.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kantineleder Birthe Rugaard eller ernæringsassistent Anne Fals på 4439 1190. Du kan også sende en mail til dem på henholdsvis br@cfd.dk eller ajf@cfd.dk.

Send din ansøgning via knappen "Ansøg dette job."

Vi vil løbende afholde samtaler.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=e713dd38)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gladsaxe Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

CFD, Oktobervej, 2860 Søborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 27-06-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6055243

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet