Støt og guid en ung mand med syns- og hørenedsættelse

Profilbillede
dato

Og har du kendskab til syns-  og hørenedsættelser eller er interesseret i at få det?

Om opgaven

Stillingen er hos en ung mand på 19 år, der har syns- og hørenedsættelse. Han har derfor svært ved at skulle omkring på egen hånd, særligt til nye steder.

Vi søger derfor en hjælper, der kan støtte og guide manden, når han skal ud til aktiviteter – fx i forbindelse med uddannelse og sociale arrangementer. Når I er på afsted, guider du i forhold til niveauforskelle og forhindringer på vejen, og du hjælper manden med at lære ruten at kende til steder, der er en del af hans hverdag. 

Drengen taler farsi/persisk og lidt dansk. 

Om dig 

Du må gerne have erfaring med døvblindhed, men det er ikke et krav. Det vigtigste er, at du er tålmodig og kan være en god og initiativ tagende støtte for den unge dreng. Det er en fordel, hvis du både taler dansk og farsi.

Arbejdstid

Stillingen er på 6 timer om ugen. Mødetiden er fordelt på 2 vagter af 3 timers varighed om ugen. Den konkrete arbejdstid aftales med familien. 

Stillingen kan deles mellem to medarbejdere, så byd gerne ind med det, du kan.

Vi tilbyder 

Du bliver en del af en familieejet virksomhed med en masse engagerede medarbejdere. Du har en fast rådgiver, som du altid kan få sparring hos. Udenfor kontorets åbningstid er der altid en bemandet vagttelefon, så du er aldrig alene. Løn og pension i henhold til Landsoverenskomst indgået mellem FOA og Dansk Erhverv. Du er dækket af DUOS’ ansvars- og arbejdsskadeforsikring og sundhedsforsikring er en del af din pensionsordning. Vi tilbyder en bred variation af kurser, og du modtager relevant introduktion og løbende opkvalificering som medarbejder hos DUOS. Og så kan du slet ikke undgå at udvikle dig både personligt og fagligt, når du arbejder med mennesker hos os i DUOS. 

Vil du være vores nye kollega?

Så send en ansøgning via linket. Du skal have en profil på mit.duos.dk og være logget ind for at søge. Vi holder samtaler løbende, send derfor gerne din ansøgning med det samme. Tiltrædelse snarest muligt. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Anika Christiansen på 3634 4990. Du kan altid finde svar på generelle spørgsmål her: FAQ

Vi er mennesker, der hjælper mennesker 

I DUOS hjælper vi mennesker i hverdagen, støtter dem i svære situationer og bidrager til deres trivsel og livskvalitet. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at det er afgørende at sikre det rette match mellem medarbejder og borger, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske.

Læs mere om DUOS på www.duos.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gladsaxe Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

DUOS A/S, Paradisæblevej, 2500 Valby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 13-08-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6070801

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet