Studierelevant job som afløser på demensenhed - Skab mening og omsorg i en alsidig og levende enhed

Profilbillede
dato

Har du, eller er du i gang med, en sundhedsfaglig uddannelse som SSH, SSA, sygeplejerske, ergoterapeut eller lignede? Vil du tjente lidt ekstra som måneden ved siden af dit studie i et studierelevant job? Så har vi brug for dig!

Du skal som afløser på Rosenstien være en del af et team, som i fællesskab, skal løse alle hverdagens opgaver og aktiviteter omkring og med beboerne.
Vi arbejder ud fra Tom Kitwoods teorier inden for demens, og gør det i et tæt tværfagligt samarbejde.

Da Rosenstien er en demensenhed, har det stor betydning at personalet er så stabile som muligt og har erfaring eller stor interesse for specialet, derfor:

Vi forventer at du:

  • er nysgerrig, empatisk og undersøgende i forhold til at få andre mennesker til at trives
  • er mødestabil og tager ansvar for din opgaver
  • har lyst og mod til at samarbejde med erfarne kolleger
  • formår at skabe ro og tryghed omkring dig
  • vægter beboernes egne ønsker og selvbestemmelsesret meget højt
  • kan lide at bruge dig selv og har højt humør

På Rosenlund arbejder vi for, at de 140 borgere, som har deres hjem her, kan leve meningsfulde og selvstændige liv. Vi arbejder ud fra en rehabiliterende tankegang og med personcentreret omsorg, som fælles tværfaglig tilgang i hele huset. Vi er optaget af, fagligt at spille hinanden gode, til gavn for vores beboere.

Rosenlund er opdelt i fem huse, to huse, hvor der bor mennesker med demens, to huse, hvor der bor mennesker med funktionstab, grundet alderdom og et hus, hvor der bor mennesker med psykiske sygdomme eller følger efter forskellige former for stofmisbrug. Alt i alt et levende og meget alsidigt hus.

Hvis du er blevet nysgerrig og vil høre mere om jobbet, så er du velkommen til at kontakte daglige leder - Rosenstien Trine Svendsen, telefon 21 67 24 26, mail: trbisv@gladsaxe.dk

Eller tjekke vores hjemmeside

Ansøgningsfrist
28. juli 2024.

Løn og ansættelsesforhold
Der er forskellige muligheder for ansættelser:
  • Tilkaldesafløser uden fast timeantal
  • Dagvagt hver 3. weekend, mødetid kl. 07:00 – 15:00 - Ansættelsen vil være på gennemsnitlig ca. 5,5 t. om ugen, og der vil være mulighed for at tage ekstra vagter i både dag-, aften- og nattevagter.
  • Der kan være mulighed for et sommerferievikariat.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og principper i Ny løn.

Rosenlund har 140 tidssvarende lyse og moderne boliger i grønne omgivelser. Rosenlund ligger centralt i forhold til offentlige transportmidler. Der er 3 somatiske afdelinger på Rosenlund, med hver 28 boliger og derudover en skærmet demensenhed fordelt på 2 afdelinger, hver især opdelt i 4 enheder med 7 boliger i hver. Se mere på www.gladsaxe.dk/rosenlund

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn/identitet, seksualitet, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gladsaxe Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

SSF SR Seniorcenter Rosenlund, Mørkhøjvej, 2860 Søborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 28-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6070482

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet