Madlavning i Romerriget var en helt anden oplevelse end det, vi kender fra det moderne italienske køkken. Ingredienser som tomat, kartoffel, peberfrugt, chili og aubergine var endnu ikke introduceret i Europa, mens basilikum, ris og hvidløg var stort set ukendte.
Historiske opskrifter bringes til livePå workshoppen vil deltagerne dykke ned i historien gennem bogen "De Re Coqvinaria", der indeholder opskrifter fra det 4. århundrede efter vor tidsregning. Sammen med underviseren Troels Skovmand Eriksen vil der blive diskuteret forskelle på romerske og moderne råvarer, mens der tilberedes tapas-lignende retter baseret på moderniserede versioner af disse gamle opskrifter.
Praktisk informationUnderviseren vil udlevere afskrifter af de latinske opskrifter samt deres moderniserede oversættelser. Deltagerne opfordres til at medbringe godt humør, et forklæde, et par knive, viskestykker og en karklud.
Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte underviseren Troels Eriksen på telefon 93976518 eller via e-mail på troels@vikja.dk.
Detaljer om arrangementet:
Dato: Søndag 6. april 2025
Tidspunkt: Kl. 17:00
Sted: Buddinge Skole, Kildebakkegårds Alle 155, 2860 Søborg
Arrangør: AOF Gladsaxe
Målgruppe: Alle
Hold: 25167521
Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her