BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Ansøgningsfrist: d. 30. marts 2024
Er du kreativ og nytænkende i din tilgang til mad? Brænder du for at skabe gastronomiske oplevelser og levere service af høj kvalitet til dine gæster? Vil du være en del af et team, der har fokus på din faglighed, udvikling og trivsel? Så har vi jobbet for dig.
Høj faglighed og kreativitet
ISS søger netop en faglært kok eller cater til vores kunde i Århus. Du er en holdspiller, som er motiveret til at indgå i teamet. Brænder for madlavningskunsten, som har mod på at vise sine ideer frem, og som er interesseret i at bidrage til at skabe et team i verdensklasse. Hvis du kan nikke genkendende til dette, så tror vi på, at dette er det rette sted for dig.
Stillingen er på 37 timer ugentligt mandag til fredag fra kl. 06:00-14:00 mandag - torsdag og kl. 06:00-13:30 om fredagen.
Kreativ, serviceminded og fleksibel
Det forventes, at vores nye kok eller cater har erfaring fra restaurationsbranchen, formår at sætte standarden højt for det produkt, der skal leveres hver dag. Du er en dygtig håndværker, der brænder for service og er som er villig til at gå en ekstra mil for et godt resultat til kunden og for dine kolleger. Endvidere er du ivrig efter at bruge din faglighed, kreativitet og foodpassion og brænder for at lave mad fra bunden af høj kvalitet hver dag. Vi serverer mad for ca. 280 - 340 gæster hverdag.
Som person er du udadvendt, og kan tale med vores kunde, når denne henvender sig. Det skal være vigtigt for dig at levere et højt serviceniveau hver eneste dag. Selv i de travleste perioder formår du at holde hovedet koldt og forblive fokuseret. Du er samarbejdsvillig og motiveres af udfordringer. Du er endvidere ambitiøs i din tilgang til jobbet, og du går aldrig på kompromis med kvaliteten.
Et stort gastronomisk netværk
I denne stilling tilbyder vi dig en hverdag med fokus på bæredygtighed, kvalitet og samarbejde. Du får mulighed for at udvikle dig indenfor madlavningskunsten samtidig med, at du får mulighed for sætte dit præg på konceptet. Du kommer til at beskæftige dig med kantinemad på højt niveau.
Vi er en dynamisk arbejdsplads, som sammen serverer spændende og velsmagende måltider, altid lavet fra bunden, hvor vi benytter friske og lækre råvarer og inkorporere spændende elementer i alt, hvad vi laver.
Som en del af ISS kan vi, i kraft af vores størrelse og vores erfaring, tilbyde dig et netværk af dygtige og kvalitetsbevidste kolleger. Vi vil med glæde hjælpe dig med at sikre dig faglig udvikling og spændende karriemuligheder.
Samtidig vægter vi vores medarbejdere meget højt og tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, loyalitet, gensidig tillid og positivt samarbejde.
Ansøgning
Send din ansøgning vedlagt CV via nedenstående link senest den 30. marts 2024. Vi behandler ansøgninger løbende, og indkalder løbende kandidater til samtale. Opstart den 1. april 2024 eller efter aftale.
For yderligere information om stillingen kontakt Køkkenchef, Analyn Jensen på email: analyn.dumol.jensen@dk.issworld.com.
Vi ser frem til at høre fra dig.
dk.issworld.com
#APlacetoBeYou #LI-DNI
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Gladsaxe Kommune
-Virksomheden tilbyder:
Fastansættelse: fuldtid
-Arbejdsgiver:
ISS Facility Services, Gyngemose Parkvej, 2860 Søborg
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 30-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6012324