BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Ansøgningsfrist. 26. oktober 2023
Er du kreativ, har du høje ambitioner og kan du skabe uforglemmelige mad og serviceoplevelser? Så er du muligvis den Køkkenchef vi søger!
Vi søger en knivskarp Køkkenchef til vores ny kunde i København Ø, med ansvar for at skabe unikke frokost, møde og event oplevelser for 300 daglige gæster, sammen med dygtige kollegaer. Der er stor fokus på høj kvalitet, bæredygtighed, personlig service og ikke mindst god og ærlig mad der emmer af passion.
Innovativ gastronom som leverer smil og topkvalitet – hver dag
Vi kan tilbyde dig en alsidig stilling som køkkenchef, hvor det er essentielt at du deltager i den daglige produktion og viser vejen for teamet. Det er vigtigt, at du trives med den personlige gæstekontakt under hele frokostserveringen. Med vores kantine får du rig mulighed for at bringe din kreative og innovative tilgang til mad og servering i spil, når vi hver dag arbejder målrettet mod at imponere vores gæster med gastronomiske madoplevelser.
Du har selvfølgelig også fuldstændig styr på den administrative del af jobbet som, økonomi, indkøb, personale pleje og mus-samtaler.
Arbejdstiden er 37 timer om ugen mandag til fredag fra kl. 06.30-14.30.
Opstart hurtigst muligt. Der kan forekomme aftenarbejde ved få selskaber/aftenarrangementer.
Faglært kok med nogle års ledererfaring, gerne også fra restaurations- og hotelbranchen
- Du er madentusiast og får samtidig energi af at yde personlig service
- Du har en kommerciel forståelse, højt fagligt niveau og stolthed
- Har et kreativt mindset og sætter en ære i værtskab og god service
- Fokus på indkøb efter sæson og forståelse for økonomistyring
- Har stærke ledelses evner og forstår vigtigheden af at samarbejde og komme i mål som et team
- Har gode formidlings- og kommunikationsevner på dansk og engelsk i skrift og tale
- Har en fleksibel og positiv tilgang til forandringer
- Har gode IT kundskaber
- Kan fremvise straffeattest
Bliv en del af et stort gastronomisk netværk med stor mulighed for indflydelse
I ISS er kernen i vores forretning service. Vi brænder for at skabe serviceoplevelser og gøre en forskel for vores gæster. Vi kan i kraft af vores størrelse og vores erfaring, tilbyde dig et netværk af dygtige og kvalitetsbevidste kollegaer – og et attraktive gastronomisk arbejdsmiljø med fokus på kvalitet, innovation og sundhed. Du bliver dermed en del af et stort gastronomisk netværk med mulighed for sparring og inspiration. For eksempel besøger ISS-kokke fra forskellige lande hinanden i vores Chef Exchange, og hvert år holder vi ISS Culinary Competition, hvor kokke fra hele verden dyster mod hinanden. Vi tror på, at alle rummer et potentiale. Et potentiale som vi ønsker at understøtte gennem gode personlige og faglige udviklingsmuligheder – både i dit eget job og i nye jobs på tværs af organisationen.
Derudover får du en række personalegoder i form af rabatordninger, mulighed for at leje ferieboliger i ind- og udland, kunstforening og sociale arrangementer.
Ansøgning
Send din ansøgning med vedlagt CV via nedenstående link senest d. 26. oktober 2023. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag – vi glæder os til at høre fra dig.
Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information til stillingen, kontakt venligst: Casper Nielsen på mail: casper.nielsen@dk.issworld.com
dk.issworld.com
#APlacetoBeYou #LI-DNI
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Gladsaxe Kommune
-Virksomheden tilbyder:
Fastansættelse: fuldtid
-Arbejdsgiver:
ISS Facility Services, Gyngemose Parkvej, 2860 Søborg
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 26-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5924211