Vil du gøre en forskel for en 5-årig dreng om søndagen?

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Rummelig pædagog søges til en skøn dreng i Valby, 4 timer om søndagen. 

I Valby bor en dreng på 5 år med infantil autisme og spiseforstyrrelse. Han har behov for dig der er omsorgsfuld, tydelig og tryghedsskabende, så du kan hjælpe ham med hans udfordringer. 
Han har kommunikative vanskeligheder, og sprog svarende til en 2-årig. Han har tendens til spiseforstyrrelse og spiser udvalgte madvarer. Dette forsager at han har nedsat energi. Derudover har han ritualer som er svære at forudsige. F.eks. skal Ipad tændes på en bestemt måde, nogle lamper skal være tændte, andre slukkede mm.  

Han har derfor behov for dig der kan sætte faste rammer og struktur samt. Imødekomme drengens dagsform. 

Interesser og aktiviteter
Han har lært sig selv at læse og stave, og holder af at skrive på whiteboard eller med kridt. Han kan lide at læse i bøger, hvor han finder ord, som han øver sig i at stave. Han kan godt lide at være hjemme men vil også gerne på ture (han køres i klapvogn). 

Arbejdstid:
Hver søndag kl. 12 – 16 

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Trine-Emilie Schøler på telefon 36 34 79 00 #5 #1
https://duos.dk/faq/

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gladsaxe Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

DUOS A/S, Paradisæblevej 4, 2500 Valby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 03-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://mit.duos.dk/jobs/136499

Via e-mail: tes@duos.dk

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5838799

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet