Brænder du for at gøre en forskel for borgere med erhvervet hjerneskade og deres pårørende? Har du stærke neurofaglige kompetencer og evner til at koordinere komplekse forløb på tværs af sektorer? Så er du måske vores nye hjerneskadekoordinator i Gladsaxe Kommune.
Om jobbet
Som hjerneskadekoordinator spiller du en helt central rolle i at skabe sammenhængende og helhedsorienterede forløb for borgere med erhvervet hjerneskade og deres pårørende.
Din rolle er tværgående og indebærer tæt samarbejde med hospitaler, specialiserede rehabiliteringstilbud samt kommunale aktører på tværs af forvaltninger. Du vil indgå i et tæt samarbejde med kommunens anden hjerneskadekoordinator for at sikre den bedst mulige indsats.
Du vil blive tilknyttet Forebyggelsescenteret i Gladsaxe Kommune. I Forebyggelsescentret tilbyder vi en lang række forebyggende indsatser inden for det kommunale sundhedssystem. Du vil blive en del af et stærkt team af sundhedsprofessionelle, der har hver deres faglighed som er med til at sikre et tværfagligtperspektiv og intervention til borgeren. Din arbejdsuge vil ofte foregå på flere matrikler og inkluderer eksterne møder på rehabiliteringssteder, hospitaler og hos borgerne selv, samt der vil være mulighed for hjemmearbejde.
Stillingen er på 37 timer om ugen.
Dine arbejdsopgaver
Som hjerneskadekoordinator vil du
- Koordinere komplekse rehabiliteringsforløb
Sikre, at der er sammenhæng og helhed i forløbene, hvor borgerens og de pårørendes behov er i centrum. - Facilitere samarbejde
Samle alle relevante aktører omkring borgeren – herunder hospitaler, rehabiliteringstilbud og fagpersoner fra kommunen – og sikre klare mål og aftaler. - Rådgive og vejlede
- Yde specialiseret rådgivning til borgere og pårørende om rehabilitering, behandling og håndtering af hverdagen efter en hjerneskade.
- Understøtte fagpersoner i kommunen med viden og sparring om neurofaglige problemstillinger.
- Deltage i udskrivningsforløb
Være kommunens kontaktperson i samarbejdet med hospitaler og rehabiliteringssteder. Herunder deltage i udskrivningssamtaler og sikre en smidig overgang mellem sektorer. - Være tovholder på borgermøder
Planlægge og lede møder omhandlende borgerens forløb med fokus på tværfaglighed og målorienteret samarbejde.
Hvem er du?
- Du er uddannet ergoterapeut eller fysioterapeut med solid erfaring inden for det neurofaglige område.
- Du har stærke kompetencer inden for formidling af neurofaglig viden til både borgere, pårørende, kollegaer og samarbejdspartnere.
- Du kan koordinere komplekse forløb, der kræver tværfagligt samarbejde og stor organisatorisk forståelse.
- Du er handlekraftig, vedholdende og god til at navigere i uforudsigelighed – især i sager, der kræver nytænkning.
- Du har en rehabiliterende tankegang og møder mennesker med åbenhed og respekt.
- Du har udpræget sans for at inddrage borgeren og pårørende i forløbet med henblik på at faciliterer til mest mulig handlekompetence og egenomsorg.
- Du er en god kollega, der bidrager til et positivt arbejdsmiljø og samarbejder konstruktivt med energi og er fagligt engageret.
- Du kan arbejde selvstændigt og struktureret.
- Det vil være et stort plus, hvis du besidder Bkørekort. Vi stiller tjenestebil til rådighed.
Vi tilbyder
- Et spændende og fagligt udfordrende arbejdsområde med en varieret arbejdsdag med både borgerkontakt, koordinering og samarbejde på tværs af sektorer.
- Et stærkt fagligt miljø i Forebyggelsescenteret med engageret kollegaer og et tæt samarbejde med kommunens anden hjerneskadekoordinator.
- Mulighed for en høj grad af indflydelse på egne arbejdsopgaver.
- Mulighed for at udvikle dine kompetencer gennem temadage, kurser og faglig sparring.
Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen ønskes tiltrådt 1. april 2025.
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og efter konkret forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation.
Ugentligt timetal: 37 timer
Hvis du vil vide mere
Yderligere oplysninger om vilkår til stillingen kan fås ved henvendelse til leder af forebyggelsescenteret, Julie Borgen Braget på telefon 26 70 39 24 og/eller mail jubojo@gladsaxe.dk.
Yderligere oplysninger omkring stillingen eller det faglige indhold kan fås ved henvendelse til hjerneskadekoordinator Nanna Voldsgaard, telefon 39 57 52 11 og/eller mail nahovo@gladsaxe.dk
Ansøgningsfrist
10. februar 2025.
Vi forventer at afvikle første samtale den 17. februar 2025 med anden samtale den 20. februar 2025.
I Gladsaxe kommune har vi en generel politik om, at der ved ansættelser indhentes referencer og evt. straffeattest. Du må derfor forvente at blive anmodet herom, hvis vi tilbyder dig stillingen.
Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.
I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.
Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn/identitet, seksualitet, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Gladsaxe Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
Sundhedsteamet, Søborg Hovedgade, 2860 Søborg
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 10-02-2025;
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/e8e006b0-92b8-4fbb-89dc-a50f27d44953