Dæksgast til tjeneste ved havneelementet på Holmen til føring af stationsfartøjer

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du klar til at tage ansvar og være en del af et stærkt team? Vil du være med til at støtte Kongeskibet Dannebrogs ophold i København? Kan du stadigvæk lave godt gammeldags sømandskabsmæssigt arbejde? Så er her chancen for at få en tjeneste med ansvar, frihed og en afvekslende hverdag på Holmen i København.

Om os

Havneelementet i Korsør er et element under Basesektionen på Flådestation Korsør under 3. eskadre.

Havneelementet løser mange forskelligartede opgaver: slæbe- og bugseropgaver i og uden for basehavn, levering af vand og brændstof til skibe i basehavn, dykkeropgaver i og uden for basehavn, oprydning af kajområderne, samt øvrige serviceydelser på og ud over kajkanten til de sejlende enheder i havnen.

Havneelementet anvender fartøjerne ALSIN, BALDER, HERMOD og MSF 4 til løsning af disse opgaver.

Havneelementet har desuden 4 medarbejdere på Nyholm i København, hvis primære opgave er at støtte DANNEBROG, men også forefaldende opgaver i forbindelse med soignering af Holmens arealer.

Ved behov støtter Basesektionen i lighed med resten af Flådestation Korsør periodevis med personel til Søværnets enheder samt logistiske teams til støtte for Søværnets skibe i Danmark og i udlandet.


Om stillingen

Jobbet som dæksgast ved Havneelementet i København er afvekslende og selvstændigt. Den primære opgave er at assistere Kongeskibet, men der vil også være meget andet, der kan understøtte din faglighed, selvstændighed og jobglæde, herunder fagligt udfordrende opgaver.

Hovedparten af opgaverne ligger i sommerhalvåret, og der kan forekomme opgaver med meget kort varsel, hvorfor en stor grad af fleksibilitet forventes. Til gengæld er vinterhalvåret mere stille rent arbejdsmæssigt, hvorfor der kan påregnes afspadsering, kompetenceudvikling, udlån med mere.

Der må forventes, at der i forbindelse med kontakt med Kongeskibet er krav om korrekthed, akkuratesse og præcision.

Mere specifikt kan nævnes at opgaverne bl.a. omfatter:
Bestrider funktionen som bådfører på havneelementets både.
Bestrider funktionen som bådfører på kongeskibets chalupper.
Udfører vedligeholdelse af skibe og bolværk ved havneelementet.
Udfører vedligeholdelse af kongeskibets chalupper og arbejdsbåde.
Assisterer ved forhalinger af flydende materiel.
Du skal gennem din erfaring være initiativrig, udfarende og opsøgende, med det formål at forbedre og udvikle mere hensigtsmæssige arbejdsgange inden for eget ansvarsområde.
Assisterer enheder ved anløb af Holmen.
Medvirker ved uddannelse af værnepligtige fra Kongeskibet i sømandskabsmæssige discipliner.


Om dig

Det forventes, at du er erfaren dæksgast fra Søværnet med omfattende erfaring som bådfører. Du er moden og ansvarsbevidst, kan dit sømandskabsmæssige håndværk, du er meget gerne uddannet befaren matros, du kan optræde korrekt, disciplineret og med akkuratesse, du er selvstændig og kan løse opgaver af egen drift.

Du må meget gerne bo i nærheden af København.



Hvis du har en gymnasial uddannelse (STX, HHX, HTX eller HF), kan du senere som medarbejder i Søværnet søge ind på Søværnets løjtnantsuddannelse og blive officer i Søværnet. Læs mere om løjtnantsuddannelsen her (link: https://karriere.forsvaret.dk/uddannelse/soevaernet/lojtnant/)


Ansættelsesvilkår

Stillingen er en marinekonstabelstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i København.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du har uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte lederen af Flådestations Korsørs havneelement, SSG Dan Høj mail: 3e-kor-ldhne@fiin.dk, tlf.: 30450492 eller chefen for Flådestation Korsørs basesektion OK Mads K. Sørensen, mail 3e-kor-chbss@fiin.dk

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Rikke Thomsen ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail FPS-RTH@MIL.DK.

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er 20. august 2023. Stillingen er til besættelse 1. oktober 2023.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.



Om 3. Eskadre (3 ESK)
3. Eskadre er en eskadre i Søværnet, som omfatter spændende og alsidige arbejdspladser, på sejlende enheder såvel som landtjenestesteder.
I 3. Eskadre får du ansvar og anerkendelse, samt stor mulighed for personlig og faglig udvikling.
Eskadrens opgaver omfatter sømilitære opgaver med særligt fokus på farvandene i og omkring Danmark, herunder myndighedsopgaver af permanent karakter samt civilt relaterede samfundsnyttige maritime opgaver.
3. Eskadre enheder løser Søværnets nationale opgaver 24/7/365.
Den største del af eskadrens enheder er beskæftiget med overvågning, suverænitetshåndhævelse, miljø- og transportopgaver samt søredning. Eskadrens enheder er desuden beskæftiget med uddannelse af officerselever.
Ud over de mange skibe er 3. Eskadre endvidere ansvarlig for drift af Flådestationerne Frederikshavn og Korsør, Kystredningstjenesten samt Søværnets Overvågningsenhed, med decentralt placerede enheder rundt om i landet.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gladsaxe Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Marinestation København, Henrik Gerners Plads 1, 1439 København K

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 20-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1236&ProjectId=184394&DepartmentId=18960&MediaId=4680&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5874191

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet