Medhjælper/pædagogisk assistent til vores vuggestue i Ellepilen

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

I vores klynge arbejder vi målrettet med at skabe gode rammer for kerneopgaven, som er at sikre børnenes trivsel, læring og udvikling. Det arbejde starter med et stærkt arbejdsfællesskab, hvor der er plads til faglige forskelligheder og pædagogisk nytænkning. Derfor skal du være åben for sparring og være samarbejdsorienteret i din tilgang til arbejdet. Så motiveres du af faglig sparring og udvikling af din pædagogiske praksis og ønsker du medindflydelse og faglige udviklingsmuligheder? Så søg hos os.

Det forventer vi af dig
Du er selvstændig, systematisk med et godt overblik og har en løsningsorienteret tilgang til opgaveløsning. Vi arbejder bl.a. med ugeskemaer, piktogrammer og Fri for mobberi som styrringsramme for vores pædagogik. Vi vægter arbejdsfællesskabet højt og arbejder meget på tværs af stuer og afdelinger, hvorfor fleksibilitet er et krav i ansættelsen.

Du kan tage medansvar for børnene og er ikke bange for at fejle. Du skal være med til at tilrettelægge børnenes hverdag, så de mødes på deres intentioner på en anerkendende og nysgerrig måde. Du kan undre dig og reflektere sammen med både børn og voksne.

Om Ellepilen
Vi er en stor institution, som ligger på 3 matrikler med 6 vuggestuegrupper og 3 børnehaveteams. – vores børn er i alderen 0-6 år, og vi har åbningstid fra kl. 06.45-17:00, mandag-fredag. Vi er 78 vuggestuebørn, 100 børnehavebørn, en personalegruppe på 41 medarbejdere og 2 pædagogiske ledere.

Du får tværfaglighed i øjenhøjde, gode kolleger i børnehøjde, en ledelse som har øje på høj faglighed og arbejdsfællesskabet. Vores fokusområder er primært udeliv/natur, sprog, leg og børnefællesskaber.

Vi vægter mangfoldigheden højt, så kan du noget særligt eller har interesse for leg og legezoner, udeliv, musik og bevægelse eller noget helt andet, så har vi gode rammer til det.

Alle er ansat i Ellepilens arbejdsfællesskab, hvor fleksibilitet er kodeordet for at lykkes med kerneopgaven. Personalet har sammen med ledelsen defineret kerneopgaven i Ellepilen som følgende; ”Børnene i Ellepilen skal lære at tro på sig selv, egen kunnen og have lyst til deltagelse i fællesskabet, hvor målet er at blive en ressourcestærk samfundsborger”.

Ansættelsesforhold
Stillingen er på 37 timer om ugen med start den 1. august 2023 eller snarest derefter.

Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst. Inden ansættelse vil der blive indhentet referencer samt børne- og straffeattest.

Har du yderligere spørgsmål, inden du søger, er du velkommen til at ringe. Du kan også med fordel kigge nærmere på vores hjemmeside www.ellepilen-kk.aula.dk. Pædagogisk ledere Julie Jankvist og Carsten Møller kan kontaktes på 3617 6615 (kontor).

I ansøgningen vedlægges dokumentation, CV og relevante udtalelser.

Søg via linket senest mandag den 26. juni 2023
Der vil blive afholdt ansættelsessamtaler løbende.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gladsaxe Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Københavns Kommune, Borups Allé 177, 2400 København NV

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 26-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1518&ProjectId=192627&DepartmentId=20080&MediaId=4780&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5850064

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet