Nytårs nyhedsbrev 2021 udsendt 7. januar 2020

dato

Nyheden er fra Gladsaxe Ishockey

NYTÅRSNYHEDSBREV

 

Kære alle medlemmer,

 

Vi afslutter året med et Nyhedsbrev fra Bestyrelsen om året der gik.

Som I alle ved har året været et anderledes et af slagsen, hvor vi startede 2020 med en uafsluttet sæson og et divisionshold der måtte undvære slutspil. Alle hold lukkede pludselig ned og vi fik aldrig en festlig afslutning på sæsonen. Flere har spurgt ind til de populære priser, som der normalt omdeles ved vores afslutningsfest. Her kan vi fortælle at ingen bliver snydt! De omtalte priser vil blive uddelt ved lejlighed.

Desværre startede vi denne indeværende sæson op med samme udfordringer som den forrige.

Hele Danmark er berørt af situationen med pandemien Covid-19. Vi har fra Bestyrelsens side forsøgt at finde løsninger så alle hold kunne fortsætte med at dyrke den sport vi elsker. Vi indrømmer at det har været en udfordring og at der måtte kreative løsninger i brug, men med hjælp fra trænere og holdledere har det kunne gennemføres indtil den dag regeringen lukkede ned for idrætslivet. Af hjertet tak til alle trænere, holdledere og medlemmer for den store indsats.

I året der gik har vi på trods af situationen et par lyspunkter som vi gerne vil fremhæve.

Vi har gennemført en fantastisk rekrutterings kampagne og vores U7’er har nu op til 50 børn på isen. Det er aldrig sket i klubbens historie før, hvilket vi er meget glade for og stolte over.

I samme moment er Flo blevet kåret med den første ”DIU Træner pris” for sit store arbejde. Det er i den grad helt fortjent. Og vi er stolte af at have en mand som Flo i vores klub. Tillykke til Flo.

Vi har søgt et legat og fået bevilliget nogle støtte kroner til en ny slibemaskine. Hvilket betyder at den længe efterspurgte slibemaskine er på trapperne. Allerede en af de næste dage vil den komme på plads i hallen.

I skrivende stund kender vi stadig ikke til regeringens retningslinjer for foreningslivet i det nye år. Vi vil derfor vende tilbage med nyt så snart vi har retningslinjer og en plan.

Vi håber at vi på den ene eller anden måde igen kan mødes til ishockey i starten af det nye år.

 

Vi ønsker jer alle et Godt Nytår ✨

Bestyrelsen

 

*Husk at alle medlemmer af Bestyrelsen, samt informationer findes på vores hjemmeside under kontakt

www.glis.dk/kontakt

 

Kilde: Gladsaxe Ishockey